Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Left 4 Dead 2, Call Of Duty 6 a Windows 7 :.: Zvláštní problém


ramalamadingdong

Recommended Posts

Zdravim lidi, už je to fakt doba co sem tady nebyl :) Ale potreboval bych pomoct s gamesama. Stahl sem si L4D2 a COD6 a jenom tak sem se to vypne, zadna chyba, zadne chlaseni o chybe, jenom to zmizne jakoby nic. Nevim kde mam hledat pomoc, co napsat do google protože je to fakt divnej problém. Nevím co to spusobuje. Nejdriv sem myslel ze to bude grafikou ale tim to neni protože to jde uplne v pohode. Jo a mam nainstalovane i jine hry a ty jdou vklidu. Jenom tyhle dve jdou pres Steam tak nevim jestli nemuze byt problem tam. Diki za kazdou pomoc :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak kdyz to vemem pres mozek:

1) zkusim jiny ovladace od grafiky, pripadne zakladni desky (win 7 maj blbou tendenci instalovat si svoje univerzalni ovladace od vseho - vysledek = nic nefunguje jak ma :D)

2) zkusim jinej crack ke hre

3) zkouset jiny windows je blbost, zejo... preci jen mam preci ty super crackly win 7 ... :D takze pokud nepomuze ani jedna z prvnich 2 rad, tak zkus jeste jinej release hry, protoze proste nejaky grupy sou moc hrrr a vydaj release s chybama, jelikoz si tu nikdo jinej na to nestezuje a vsichni parej COD6 a vsichni maj Win7.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nepochopil jsem, máš origo-steam nebo warez? ..pokud warez tak na sedmach me jede jak L4D tak CoD6.. oboji mam sice už origo - kvuli multaku, ale jeli mi bezproblemu..

Pokud mas steam, tak mas blbe ovladace, jak kolega nademnou už zmínil, nebo máš slabé železo a o hrani si muzes nechat leda-tak zdát..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a vypne se hra nebo celej komp ? kamos ma problem s XP ze hraje Mw 2 pres steam a po chvilce se vypne celej komp

tak to se mu bude nejspis prehrivat, at ho otevre a profoukne stlacenym vzduchem, pripadne vymeni pastu pod procakem, PC by behem hrani her rozhodne nemel zamrzat... pokud se vypina, tak bude mit nejspis v haji zdroj, nebo neco, at to hodi nekam do servisu, pripadne at na tom spusti 3DMark ten mu rekne, kde to zamrza.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu