pepinojablo Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj mám problém pod winama mi najednou přestal jít zvuk pod lin ubuntu jde normálně, mám to propojené optikou do reciveru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj mám problém pod winama mi najednou přestal jít zvuk pod lin ubuntu jde normálně, mám to propojené optikou do reciveru Ovladac na zvukovku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepinojablo Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 nepomáhá jasně že jsem toto skoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boos27 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Ahoj mám problém pod winama mi najednou přestal jít zvuk pod lin ubuntu jde normálně, mám to propojené optikou do reciveru skusil jsi tam dat jine repraky? me to tak taky neslo u W7 a uz jde jenom stacilo tam dat sluchatka a pak zase repraky a jede to v poho :lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ja sem s tim mel taky problemy... ja sem si musel nechat origo windowsacke drivery, protoze kdyz sem si nainstaloval realtec drivery, tak nasledoval bluescrean a pc sel jedine vratit k bodu obnovy protoze se porad resetoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pepinojablo
Ahoj mám problém pod winama mi najednou přestal jít zvuk pod lin ubuntu jde normálně, mám to propojené optikou do reciveru
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.