Kruspe Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Neví někdo, na jakám FW funguje nhl 2007 ? 5.03 s gen b,c jsem to nohužel nerozjel :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kartoon Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 tady bude asi tvoje chyba nebo špatné ISO NHL je stará hra u toho FW nehraje roli ;) každopádně já sem s ním neměl problém na 5.03 gen b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 přehoď umd driver na sony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RomanS Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Neví někdo, na jakám FW funguje nhl 2007 ? 5.03 s gen b,c jsem to nohužel nerozjel :-( Mne ide NHL07 iba na 5.03 GEN-A. Na GEN-B ani na GEN-C mi to nechcelo nijako ist. Skusal vsetko mozne ale pod nicim inym to neslo len pod GEN-A. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hamagen Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Mě to taky pod B a C nejede, jelo to jen pod A, bohužel se to týká i Wormsů a Rainbow Six: Las Vegas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Benyy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 taky mam stejnej problem :( taky mi to slo jenom na GEN-A..uz aby vyslo novy NHL ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 taky mam stejnej problem :( taky mi to slo jenom na GEN-A..uz aby vyslo novy NHL ! Nove nhl nevyjde a neni ani v planu:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Tak,tak...EA s NHL na PSP nejspíš prodělávalo,tak je 2007 to prozatím poslední...třeba se jednou vrátí,ale letos zrušili i PC verzi,takže z Next Genu jim to asi sype dost,takže se nového NHL na PSP nedočkáme..bohužel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sawyer5200 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 staci opatchovat tymto Eboot Exchange v2.8 a pojde vam nhl aj rainbow six na 5.03 GenC mne tez ide :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kakbus Odesláno Únor 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2010 Jo můžu potvrdit funkčnost a jednoduchost eboot exchange v2.8. Ale.. nestalo se někomu že po pužití toho ebootu se mu ze hry ztratil komentář a v menu hraje jen jedna písnička dokola?Mě se to stalo a nevím co s tím.Nevíte někdo?Ne že by to bylo nějak důležitý,ale víte co..jde o celkový dojem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 6, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2010 Musel jsem to promazat, protože tu někteří radili nebo řikali úplný kraviny. NHL07, Worms a Rainbow Six nejednou na GEN-B/C jenom na GEN-A -> musí se opatchovat Eboot Exchange v2.8 Rozebírá se to tady poslední dobou furt, takže staří číst Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kruspe
Neví někdo, na jakám FW funguje nhl 2007 ? 5.03 s gen b,c jsem to nohužel nerozjel :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts