Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Valhalla Knights

FeeL

Recommended Posts

Hraju Valhalla Knights a už sem udělal lvl .8 a mam v partě 4 lidi . Ale něak nechápu ty questy vzal sem něakej quest THE SIN ((Old Prison)) a vůbec nevim co v tom questu dělat . Ani nevim jak vzít jinej quest prostě tomu něak nerozumim :( díky za rady :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vallhalla knights uz neparim pac je to furt to samy a to neustale neustale to samy dokola,uz me to nebavilo :( ale jinak ty questy sem udelal asi jen jeden za celou dobu co sem to hral a dostal sem se nekam do nejakyho lesa s broukama a litacima elfama ci tak neco... :D

Odkaz ke komentáři

• 2 months later...
Hraju Valhalla Knights a už sem udělal lvl .8 a mam v partě 4 lidi . Ale něak nechápu ty questy vzal sem něakej quest THE SIN ((Old Prison)) a vůbec nevim co v tom questu dělat . Ani nevim jak vzít jinej quest prostě tomu něak nerozumim :( díky za rady :D

napis mi PM co se v tom pise a ja ti to prelozim

Odkaz ke komentáři

sem 46 lvl sem v druhym meste :)

oO dobry ja jsem zatim 16 lvl a jsem v nakej cinskej ctvrti je to ete daleko do toho dlsiho mesta cca hodin?) a ete dotaz kdy tak zhruba dostanu do party charakter Machine bo tak neak dik,parim to vzdy na nocnni a je to celkem zabava a ktem qestum:tez moc neumim anglicky a tak kdyz nevim co delat kouknu v jaky oblasi to mam byt a proste ten dung celej prolezu krizem krazem a vzdy se neco najde vetsinou je to naka postavicka:)teda aspon zatim.

Odkaz ke komentáři

mno u tech helikopter je to asi tak ze za prvi tam musis pokosit neco jako mini bose coz je naka hlavni helikoptera je to zhruba z prava des tam takovou chodbou ktera je zvlastni v tom ze ne ocas vrati na z5 skosis dostanes naky qest item pak se budes moc dostat do stredu tej mapy co jsou tanky,helikop.atd tam pokecas dostanes dalsi item a na konese musis v tej mape uplne z leva prochazis tam takovimy lejzry a tam je dalsi boss a ten mi dal celkem zabrat na lvl cca 14. mno kdyz to vse udelas dostanes myslim naky klic a hura lodickou da cinskej ctvrti asi tak neak to je delal jsem to zhruba pred tydnem kdyztak pisni na icq nebo pm

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu