Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 months later...
Odesláno
sem 46 lvl sem v druhym meste :)

oO dobry ja jsem zatim 16 lvl a jsem v nakej cinskej ctvrti je to ete daleko do toho dlsiho mesta cca hodin?) a ete dotaz kdy tak zhruba dostanu do party charakter Machine bo tak neak dik,parim to vzdy na nocnni a je to celkem zabava a ktem qestum:tez moc neumim anglicky a tak kdyz nevim co delat kouknu v jaky oblasi to mam byt a proste ten dung celej prolezu krizem krazem a vzdy se neco najde vetsinou je to naka postavicka:)teda aspon zatim.

Odesláno

mno u tech helikopter je to asi tak ze za prvi tam musis pokosit neco jako mini bose coz je naka hlavni helikoptera je to zhruba z prava des tam takovou chodbou ktera je zvlastni v tom ze ne ocas vrati na z5 skosis dostanes naky qest item pak se budes moc dostat do stredu tej mapy co jsou tanky,helikop.atd tam pokecas dostanes dalsi item a na konese musis v tej mape uplne z leva prochazis tam takovimy lejzry a tam je dalsi boss a ten mi dal celkem zabrat na lvl cca 14. mno kdyz to vse udelas dostanes myslim naky klic a hura lodickou da cinskej ctvrti asi tak neak to je delal jsem to zhruba pred tydnem kdyztak pisni na icq nebo pm

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu