Salazar Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Topic o těhle hře jsem tady nenašel takže se omlouvam jestli tady už je :) Trailer : http://www.youtube.com/watch?v=cdHZqmrhb3Y Info : Akční adventura čerpající z Bible, v níž přeberete roli Války, respektive jednoho ze Čtyř jezdců apokalypsy, jenž se ocitne ve světě blízké budoucnosti, který je zničen démony. Budete tak hledat příležitost k pomstě, k čemuž vám bude k dispozici kombinace moderních i mýtických zbraní. Přestože Válce byly odebrány za trest některé nadpozemské schopnosti, díky obrovskému obouručnímu meči a schopnosti používat všechny předměty na bojišti jako zbraně, se zpočátku rozhodně nebude nudit a brzy zažije setkání s prvními anděly a démony. Protože Válka má vyšší poslání, nemusí se přidávat ani na tu, ani na onu stranu. Po zabití kteréhokoliv protivníka navíc Válka automaticky obdrží jeho duši, kterou může prodat démonickému obchodníkovi s životy a výměnou tak získat třeba nové brnění. zdroj: funstore jinak jsme už našel linky na stáhnutí na nejmenované stránce , takže už sosam xD Uvidíme ......:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 Topic už je v ps3 hrach tady http://console-forum.net/showthread.php?t=65858 ...ale mě je to fuk. Jinak je to skvělá rubačka,včera jsem u ní seděl do dvou do rána.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
braz Odesláno Leden 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2010 oj stahujem a mooooc chcu!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Prosím o radu v misi,kde je zaplavené nádraží apak se jedná o tři zvedáky a předmět,který se má přes ně premístit.díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Prosím o radu v misi,kde je zaplavené nádraží apak se jedná o tři zvedáky a předmět,který se má přes ně premístit.díky Skus youtube :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos1 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Jestli už máš pryč tu vodu, tak to nalož na tu první plošinu a vyjeď s tím nahoru a na ty další plošiny to dáš tak, že držíš ten předmět (B) a do toho zmáčkneš Y a držíš tim si nabije tu rukavici a ten předmět přeletí na druhou plošinu atd. Jinak těžko takhle radit- ty puzzle jsou tam docela složitý na vysvětlení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanly Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 inak ak chcete mat zbran HARVESTER zadajte v OPTION, ENTER CODE "The Hollow Lord" a pri najblizsej navsteve VULGRIM-u bude k dispozicii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil5 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ja mam take prozbu nevim si rady s bossem je to ten drak a hazeji se na nej bomby.Porad te mi prosim na nej nejakou fintu?Dekuji ji vam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ja mam take prozbu nevim si rady s bossem je to ten drak a hazeji se na nej bomby.Porad te mi prosim na nej nejakou fintu?Dekuji ji vam tohle video jsem videl na youtube musis po něm hodit tu bombu pak ji tím bumerangem rozřelit a ten drak by měl spadnout na zem, jak mile spadne tak mečem do něj ... to musíš párkrát zopakovat , a hlavně se vyhejbat náletům :D jinak mrkn i na youtube tam to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil5 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ja sem ho hledal ale nenasla mohl by si mi poslat odkaz byla bych ti vdecna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Hru už sťahujem .. Každopádne , toto je multi-platform game , a topic je už v ps3 sekcii ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ja sem ho hledal ale nenasla mohl by si mi poslat odkaz byla bych ti vdecna. Doufám že je to vono souboj s tím bossem začíná kolem 5minuty (konkretně v 5minutě 15sekudách :D ) toho videa ... sám sem hru zatím nehrál ale už se chystám tak doufám že myslíš stejnou pasáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devil5 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Jo myslim dekuji ti moc!!!!!!!!!!!!!!!Fak si mi pomoh.:):thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 :roll::roll::roll:děkuji za radu,už jsem na to přišel.pošlete mě prosím odkaz na youtube na misi s tím písečným hadem.děkuji mockrát.:bash::bash::bash::bash:nevím jak dál za těma točícíma věžema,spadnu do vody a pak je tam tunel,dál nevím co mám dělat.děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Jak se prosímvás zaměřuje tím bumerangem na neživé předměty? Teď jsem ho zrovna dostal a jsem zavřený v takové místnosti. Nad dveřma svítí modré světlo, ale nemůžu ho zaměřit a tak když hodím bumerang, tak se prostě odrazí od zdi, nic neaktivuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stormje Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Jak se prosímvás zaměřuje tím bumerangem na neživé předměty? Teď jsem ho zrovna dostal a jsem zavřený v takové místnosti. Nad dveřma svítí modré světlo, ale nemůžu ho zaměřit a tak když hodím bumerang, tak se prostě odrazí od zdi, nic neaktivuje. Zmakcni pravou packu, tim se dostanes do modu zamerovani, potom zmackni LT/LB a pohybem jen prejed pozadovanej cil a mel by se ti oznacit trojuhelnikem, pokud se ti neoznaci, asi to neni aktivni a sestrelit to nejde nebo je to moc daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endhalf Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 ježiš, já nevěděl, že jde ta páčka mačkat... Děkuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Tak a už mam taky zasek..navíte někdo co mam udělat u těch tří zvedacích plošin? Dvě plošiny jedou jenom do půlky a je tam takovej kus kovu kterej si schodíte a můžete ho šoupat a dostat ho na tu jednu plošinu a ale dál už nevim..nikam se nedá dostat. EDIT: už to mam,prkotina..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 hru sem dneska stah vypalil chvilku zagamil a je to celkem luxusni rubacka :) doporucuju vsem akorat sem zmatenej z ty hlavni postavicky co je zac me pride jak napul andel s dablem xD:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanbares Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 prosím o pomoc,jsem u toho písečnýho draka,prošel přez točící se plošiny a pak spadl dírou do vody,je tam tunel a dál nevím?prosím poradit.Děkuji moc!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobansvk Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Aj ja by som potreboval radu..Som v tej Twillight cathedrale,mam uz aj hviezdicu no a problem mam ten ze dojdem do takej miesnosti kde su tri sochy a kazda potrebuje mec..Ten prvy som ziskal v miestnosti s plosinamy,ktore sa schovavali a vysuvali na podla toho ako sa triafali tie sochy v tych skalach...Ten druhy je ukryty v miestnosti za tekucou lavou ktoru musim odstavit a tu nastava ten problem..Cez celu miestnost je most a pod nim su plosiny v tvare ozubenych kolies..Nejdu vysunut lebo su zatarasene tou cervenou blbostou ktora sa da odstranit len bombou..Mam aj bombu ale toje bomba nezapalena a neviem a absolutne netusim co a ako ju mam zapalit..Nikde inde sa uz neviem dostat len chodim a bludim..AK to niekdo pochopil kde som zaseknuty mohol by mi prosim pomoct??DAKUJEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phx117 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Aj ja by som potreboval radu..Som v tej Twillight cathedrale,mam uz aj hviezdicu no a problem mam ten ze dojdem do takej miesnosti kde su tri sochy a kazda potrebuje mec..Ten prvy som ziskal v miestnosti s plosinamy,ktore sa schovavali a vysuvali na podla toho ako sa triafali tie sochy v tych skalach...Ten druhy je ukryty v miestnosti za tekucou lavou ktoru musim odstavit a tu nastava ten problem..Cez celu miestnost je most a pod nim su plosiny v tvare ozubenych kolies..Nejdu vysunut lebo su zatarasene tou cervenou blbostou ktora sa da odstranit len bombou..Mam aj bombu ale toje bomba nezapalena a neviem a absolutne netusim co a ako ju mam zapalit..Nikde inde sa uz neviem dostat len chodim a bludim..AK to niekdo pochopil kde som zaseknuty mohol by mi prosim pomoct??DAKUJEM Musíš tu hvězdici hodit nejdříve do pochodně a pak do te bomby,ale musiš to udelat na jeden hod.A to tak že zmačkneš pravou páčku a spustíš zaměřovaní,namíříš na pochoden na stěně a zmačkni a drž LT tim se označí pochoden a ty můžeš namířit na tu bombu a taky ji označit,pak jen vyhod tu hvězdici(furt ale drž LT). romanbaresprosím o pomoc,jsem u toho písečnýho draka,prošel přez točící se plošiny a pak spadl dírou do vody,je tam tunel a dál nevím?prosím poradit.Děkuji moc!!!!!!!!! Jesli jsi už na to přišel,nebo třeba někdo jiný,napište sem,taky jsem se tam sekl.Přeskáču všechny ty dřevěné plošiny až k té otevřené bráně,ale když chcu doběhnou až do té brány,sejme mě ten červ.Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Jesli jsi už na to přišel,nebo třeba někdo jiný,napište sem,taky jsem se tam sekl.Přeskáču všechny ty dřevěné plošiny až k té otevřené bráně,ale když chcu doběhnou až do té brány,sejme mě ten červ.Dik Aj ja som na to potreboval asi 4 pokusy...pozri si ako je daleko, skus to odhadnut...ale je to tesnotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 hru sem dneska stah vypalil chvilku zagamil a je to celkem luxusni rubacka :) doporucuju vsem akorat sem zmatenej z ty hlavni postavicky co je zac me pride jak napul andel s dablem xD:D Tohle sem řešil taky kdo vlastně darksiders je a poradily mi na jednom xkovém foru kde to jeden típek hrál ... vystupoval sem tam pod jiným nicem ale byl sem to já a jeho odpověd na otázku byla taková : odpověd od kolegy z jiného fora :) Hele nejsem žádný všeználek ale tak hrubě bych to vysvětlit mohl . Je Sedm Pečetí které když se všechny prolomí vypukne na zemi apokalypsa, bůh se nasere a pošle na zem 4 jezdce kteří jí mají zníčit. Tak třeba tenhle War má vzít lidem mír a poštvat je proti sobě (prostě aby vypukli války) . Další má potom způsobit že lidi začnou umírat hlady atd. Ale ve hře je to krapet jinak a ti jezdci nejsou zlý...úplně . Jde o to že po staletí spolu bojuje nebe a peklo a aby se nastolil pořádek tak vznikla rada a ta vytvořila další svět. Svět lidí čímž od sebe oddělila armády nebe a pekla. A válka by začala opět pouze pokud by bylo prolomeno všech sedm pečetí. No a najednou se na zem začali dostávat démoni a andělé a začali válka. Ty čtyři jezdci vní měli působit tak, že prostě měli zabíjet jak démony tak anděli aby to rychlejc odsýpalo . A tak když to War vidí tak se vidá na zem splnit svojí povinnost. Ale tam ho začnou opouště síly a on málem umře, objeví se před radou která ho sprdne co to jako udělal že apokalypsa ještě začít neměla že 7. pečet ještě zlomena nebyla a že on byl jediný jezdec který dorazil na zem. Tady je to divný pač co jako on udělal? Dit ty démoni tam už byly tak on za nic nemůže tohle je chyba pečetí že tu armádu na zem pustila . Ale rada to nějak zakecá prostě tohle sem nepochopil . No a on se tedy vydá (o 100 let později) znovu na zem a aby trochu vyrovnal síly zabije takového nového vládce země. Destroyera nějakého démona který tam tomu všemu šéfuje . No a tom je vlastně celá hra . Spoilery to nejsou pač to je začátek hry a hlavně kdo by nepochopil proč co děláte tak tady to máte vysvětlené . doufám že je to dostatečné vysvštlení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Tohle sem řešil taky kdo vlastně darksiders je a poradily mi na jednom xkovém foru kde to jeden típek hrál ... vystupoval sem tam pod jiným nicem ale byl sem to já a jeho odpověd na otázku byla taková : odpověd od kolegy z jiného fora :) Hele nejsem žádný všeználek ale tak hrubě bych to vysvětlit mohl . Je Sedm Pečetí které když se všechny prolomí vypukne na zemi apokalypsa, bůh se nasere a pošle na zem 4 jezdce kteří jí mají zníčit. Tak třeba tenhle War má vzít lidem mír a poštvat je proti sobě (prostě aby vypukli války) . Další má potom způsobit že lidi začnou umírat hlady atd. Ale ve hře je to krapet jinak a ti jezdci nejsou zlý...úplně . Jde o to že po staletí spolu bojuje nebe a peklo a aby se nastolil pořádek tak vznikla rada a ta vytvořila další svět. Svět lidí čímž od sebe oddělila armády nebe a pekla. A válka by začala opět pouze pokud by bylo prolomeno všech sedm pečetí. No a najednou se na zem začali dostávat démoni a andělé a začali válka. Ty čtyři jezdci vní měli působit tak, že prostě měli zabíjet jak démony tak anděli aby to rychlejc odsýpalo . A tak když to War vidí tak se vidá na zem splnit svojí povinnost. Ale tam ho začnou opouště síly a on málem umře, objeví se před radou která ho sprdne co to jako udělal že apokalypsa ještě začít neměla že 7. pečet ještě zlomena nebyla a že on byl jediný jezdec který dorazil na zem. Tady je to divný pač co jako on udělal? Dit ty démoni tam už byly tak on za nic nemůže tohle je chyba pečetí že tu armádu na zem pustila . Ale rada to nějak zakecá prostě tohle sem nepochopil . No a on se tedy vydá (o 100 let později) znovu na zem a aby trochu vyrovnal síly zabije takového nového vládce země. Destroyera nějakého démona který tam tomu všemu šéfuje . No a tom je vlastně celá hra . Spoilery to nejsou pač to je začátek hry a hlavně kdo by nepochopil proč co děláte tak tady to máte vysvětlené . doufám že je to dostatečné vysvštlení :) jj dik za vysvetleni hral sem to asi jen hodku tak sem pobral malo mleli tam neco vo tech 7 pecetich a naky ty jezdci a ten destroyer dneska si skaknu pro desitku nakyho modilku a zagamim:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.