Sada23 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Zdravím. Chtěl bych si možná pořídit Ipod touch, ale mám pár otázek:):) Třeba co je ten JAILBREAK atd.Třeba o FW na Ipodu nemám ani páru:D Když koupím Ipod normálně z obchodu, tak mi tam pujdou normálně stažené hry, filmy, mp3 atd..??? Dík moc všem8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 filmy a mp3 určitě :D od toho ten přístroj je :lol: hry až po Jailbreaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Půjdou ti samozřejmě stažené filmy (ve správném formátu) a hudba... Před jailbreakem ti půjdou zadarmo akorát free hry z Appstoru... Po JB i ty placený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 A s tím 3G to je jak? To je nejnovější genrace Ipodu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 3G je nejnovější Iphone....pokud bys chtěl Ipod 3G pak už to ale není Touch ale takovej starej Ipod :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 3G snd neni :D jestli mysliš 3. generaci,tak to je stejný u vsech generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Takže nejnovější Ipod je touch jo?? Vždyt třeba tady http://console-forum.net/showthread.php?t=79077 je 3g?? A ještě mám púár otázek: 1. Jak se Ipod nabíjí?? 2. Má přístup k Wi-Fi? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Takže nejnovější Ipod je touch jo?? Vždyt třeba tady http://console-forum.net/showthread.php?t=79077 je 3g??A ještě mám púár otázek: 1. Jak se Ipod nabíjí?? 2. Má přístup k Wi-Fi? Dík 1.) K Ipodu dostaneš i datovej kabel ... pojneš ho do PC a nabíjíš 2.) Má W-FI -> Ale jestli jsi v dosahu sítě //EDIT: Existuje iPod Touch 3G (Třetí genereace) ted je novej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Co to kecáte...? iPod Touch 3G 32GB a 64GB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo,ale jako jestli nemyslíš 3G jako mobilní síť...takovej iTouch neni :D.....tamten myslí iTouch 3.gen......... chceš Touch ne? 1.usb cez comp,nebo nabíječkou(násadnka do zásuvky k usb) 2.samozřejmě edit:kenny rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/cs/timeline/d678b5f40cb1e80ee766f835df569900.png Tady máš časovou osu Apple výrobků :D Jinak Touch má jak Wifi tak Bluetooth ale jelikož ho nemám doma tak ti fakt neporadim s tim nabijenim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Si myslím že je 3G :):) Prej nějakej starej Ipod :):) A ještě poslední kde výhodně koupit už třeba s JAILBREAKEM 3G 32Gb a cca za kolik?? Jelikož o ceně nemám moc představu:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Aha no to už je trochu starý jestli se řídíš podle toho :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Rovnou s JB akorát použitej :D 2) nedělej double-posty, za to jsou body... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 iPod asi nemá CZ menu co??:):) Jo a ještě když koupím normal z obchodu jaký má FW?? A dají se všechny Jailbreaknout?? A teď třeba iPod Touch 3G 32GB dá se Jailbreaknout?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Firmware 3.1.2 má určitě ... tušim, že od 3.0 je CZ ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo,daj se všechny jailbreaknout....prej u 3.gen je problem,tak ale nevim... spis si kup 2.gen.... když si ho koupíš,tak tam bude ten nejnovější 3.1.2 , a ten je česky....ale radši se ještě pak v obchodě zeptej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No ty vole ještě tomu moc nechápu. Jakej si mám teda koupit iPod, aby mi tam šel JAILBREAK a nebyly s tím problémy??:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No ty vole ještě tomu moc nechápu. Jakej si mám teda koupit iPod, aby mi tam šel JAILBREAK a nebyly s tím problémy??:) Rozdíl mezi 2G a 3G je minimální, takže bych šel do 2G, protože bude o pár stovek levnější. S tim Jailbreakem nevim ... já jsem žádný problém nezaznamenal, už jsem pár lidem pomáhal a jailbreak normálně udělali ;) Spíš jsem slyšel o tomhle problému u iPhonu 3GS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 když si např. koupím http://galleriabuvoli.cz/inshop/high-tech/apple/ipod-touch/apple-ipod-touch-32-gb-3g-doprava-zdarma.htm toto, pujde tam na 100% JAILBREAK?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 když si např. koupím http://galleriabuvoli.cz/inshop/high-tech/apple/ipod-touch/apple-ipod-touch-32-gb-3g-doprava-zdarma.htm toto, pujde tam na 100% JAILBREAK?? Ano, pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Nejde ani o problém s JB, jako spíš problém s tím že je tethered... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 iPod asi nemá CZ menu co??:):) Jo a ještě když koupím normal z obchodu jaký má FW?? A dají se všechny Jailbreaknout??A teď třeba iPod Touch 3G 32GB dá se Jailbreaknout?? Bohužiaľ , tam je tuším iba Tethered JB .. Že nemôžeš vypnúť a zapnúť iTouch .. Ale ja mám to isté na 3GSku a ešte som ho ani raz nevypol .. mne to nevadí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Podíval bych se do topicu Ipod:http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=166 a otázky bych též směřoval tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.