Zeus Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Nevím proč, ale u některých filmů, které stáhnu na internetu ve formátu avi a pak zkopíruju do pS3 mi nejde zvuk, nevíte kde dělám chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 tak se podívej u těch co jdou a těch co nejdou na audio kodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Nevím proč, ale u některých filmů, které stáhnu na internetu ve formátu avi a pak zkopíruju do pS3 mi nejde zvuk, nevíte kde dělám chybu? Tak si ich prejdi v Ultra Video Converter... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Myslím že když jsem dal detaily přímo v ps3 tak tam bylo audio MP3 a jeden film kterej je avi a v poho se mi v pc přehraje se mi objeví na flashce v ps3 jako nepodporovaná data. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shark1 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 mam uplne stejnej problem. dam flasku s avi filmem do ps3, v pohode mi to najde a pokud je u avi zvukova stopa v mp3, tak z toho mam v podstate nemy film . zkousel jsem ruzne upravovat nejaka nastaveni v ps3 a stejne to neme zustalo. nemate nekdo tip co s tim ? jak uz tady radil trezzor, projit to Ultra Video Converter, ale to neni uplne pohodlny. samozrejme pokud to bude jedina moznost, neda se nic delat, nicmene kdyby to bylo jen nejake nastaveni v ps3 bylo by to preci jen lepsi...;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 v PS3 nic nastavit nejde a problém nebude v kombinaci AVI + XviD + MP3 jako takové, spíš PS3 nepobere určité nastavení MP3 (jako nezvládne přehrát XviD se zapnutou volbou GMC a Q-Pel) zkuste si stáhnout GSpot a porovnat funkční a nefunkční videa btw. u komplexních konvertorů hlavně znova nekódujte video (pokud ho PS3 pustí), ale jen audio stopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zeus
Nevím proč, ale u některých filmů, které stáhnu na internetu ve formátu avi a pak zkopíruju do pS3 mi nejde zvuk, nevíte kde dělám chybu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.