Pizzadox Odesláno Červen 22, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 22, 2006 Oleeee, je cas se odtrhnout od TV (btw. muj favortit na viteze je momentalne Argentina) a misto NBA nacpat do meho milacka PES5...koukam ze soutez se rozjizdi, tak taky musim neco poslat..... :!: Jinak pro vsechny fandy....hodil jsem na FTP a taky na tohle forum novy option file-aktualizace k 1.6.06!!! (od Watsona - verze v2.0!!) Hledejte odkaz pod "sestavy pro PES5", nebo na FTP-adresar Savy - primo ten option :!: jj to ze nej favorit bude argentina jsem tipoval uz pred mistrovstvym (dukaz je v topicu o MS) btw dal jsem haluz gol tak z 50 M a to mam Pro evo jen od vcerejska :) jo a pak jsem si s ronaldinhem "vykoupal" tri hrace za sebou (za chvili to snad upnu :) Citovat
MikeM Odesláno Červen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2006 Gemi na kolik se musi hrat hvezdicek?? Nebo je to neomezene??? Citovat
will Odesláno Červen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2006 Gemi na kolik se musi hrat hvezdicek?? Nebo je to neomezene???já hraju na tři, ale nechal bych to na každém.....při 3 * je těžší dát gól, ale hrajeme na nejkrásnější gól a tak je jedno na co hraješ :D Citovat
MikeM Odesláno Červen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2006 Gemi na kolik se musi hrat hvezdicek?? Nebo je to neomezene???já hraju na tři, ale nechal bych to na každém.....při 3 * je těžší dát gól, ale hrajeme na nejkrásnější gól a tak je jedno na co hraješ :D OK, 3* vyhovuje....dal jsem si tam narodni ligu, tak aspon v PSOvi tu Squadru Azzuru vyklepu....prvni zapas proti Saudum z Arabie... :D Citovat
Guest Anonymous Odesláno Červen 23, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 23, 2006 [glow=red]muze to bejt save z japonskyho PES 5, tedy z WE 9 ??? Citovat
will Odesláno Červen 24, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2006 [glow=red]muze to bejt save z japonskyho PES 5, tedy z WE 9 ??? myslím, že je to jedno....zkus poslat save a vyzkoušíme to.......ale mělo by to bejt v poho..... Citovat
Guest Anonymous Odesláno Červen 24, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2006 neělo by to udělat aby se to přehravalo ve windis player media??? já tedka nemam psp (je naoprave):( Citovat
will Odesláno Červen 24, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 24, 2006 neělo by to udělat aby se to přehravalo ve windis player media??? já tedka nemam psp (je naoprave):(asi nešlo...leda to nahrát třeba mobilem nebo kamerou....ale to bych udělal až třeba na finálovou trojku............ Citovat
MikeM Odesláno Červen 27, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2006 Sakra, soutez v plnem proudu a ja na to vubec nema cas... a do toho jeste dovolena..... Citovat
gemi Odesláno Červen 27, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2006 Sakra, soutez v plnem proudu a ja na to vubec nema cas... a do toho jeste dovolena..... PSP je PlayStation Portable - ideální společník na dovolenou! :lol: Citovat
MikeM Odesláno Červen 27, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2006 Sakra, soutez v plnem proudu a ja na to vubec nema cas... a do toho jeste dovolena..... PSP je PlayStation Portable - ideální společník na dovolenou! :lol: To je jasne gemi, ale po navratu uz je po soutezi....to je ten problem. Jinak je jasne ze PSP jede se mnou...u more jeste nebylo :D Citovat
gemi Odesláno Červen 27, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Červen 27, 2006 To je jasne gemi, ale po navratu uz je po soutezi....to je ten problem. Jinak je jasne ze PSP jede se mnou...u more jeste nebylo :D Asi soutěž o nějaký týden protáhneme - každý někam jede a nemá čas... Tak u moře trénuj fotbalové parádičky a pak se můžeš pochlubit 8) PS: chraň PSP před slaným přímořským vzduchem - je to prevít! Tuhle jsem si to vykračoval v anglickém Brightonu po pobřeží, fučák jak hrom a já obdivoval, kterak je okolí krásně ponořeno do mlhavého oparu... Pak jsem si sundal brýle a zjistil, že onen mlhavý opar je zkondenzovaná sůl na mém hledí :lol: Citovat
Guest Anonymous Odesláno Červen 27, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 27, 2006 neělo by to udělat aby se to přehravalo ve windis player media??? já tedka nemam psp (je naoprave):(asi nešlo...leda to nahrát třeba mobilem nebo kamerou....ale to bych udělal až třeba na finálovou trojku............ jo udeláteto na finale no ikdyž to už možná budu mít psp kudla taky chci neco poslat (ale ece nemuzu oprava) Citovat
Kořas Odesláno Červen 28, 2006 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2006 Skoda ze nemam PES na psp, hned bych soutezil :( Citovat
gemi Odesláno Červenec 10, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2006 No tak pánové, neblázněte, nestačím ty savy editovat... :lol: Copak? Moc horko na fotbal? :roll: Citovat
Number_x Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2006 no spíš spousta new games,já taky chtěl soutěžit ale nestačim projíždět nový hry natož se vracet k fotbálku Citovat
will Odesláno Červenec 10, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 10, 2006 asi soutěž zruším a vyhlásím se za nejlepšího :D Citovat
Osmen Odesláno Červenec 13, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 13, 2006 hm nechcete tu soutez prostahnout? tak o mesic ? :) jeste nemam kartu takze nemuzu hrat a to by byla skoda kdyby jste nezapojili do souteze takovyho profika :D Citovat
MikeM Odesláno Červenec 18, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 18, 2006 No tak pánové, neblázněte, nestačím ty savy editovat... :lol: Copak? Moc horko na fotbal? :roll: Moc horko na vsechno.....a nejak se mi nedari davat goly, ktere bych povazoval za krasne...hahaha. Ale delam co muzu...... :wink: Citovat
Wakusol Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2006 no prave...ne ze bych zadnej nedal ale do souteze zadnej neni... Citovat
Pizzadox Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2006 ok zkusim neco najit v mym archivu replayu Citovat
gemi Odesláno Červenec 19, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2006 no prave...ne ze bych zadnej nedal ale do souteze zadnej neni... No ale tohle když si řekne každý, tak to opravdu vyhraje will :lol: Citovat
shadow.wizard Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2006 ok zkusim neco najit v mym archivu replayuTak to by si sa mal poponahlat. Sutaz konci 01. 08. 2006!!! Citovat
will Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2006 no prave...ne ze bych zadnej nedal ale do souteze zadnej neni... No ale tohle když si řekne každý, tak to opravdu vyhraje will :lol: will už se nemůže dočkat :D Citovat
Number_x Odesláno Červenec 19, 2006 Nahlásit Odesláno Červenec 19, 2006 ok zkusim neco najit v mym archivu replayuTak to by si sa mal poponahlat. Sutaz konci 01. 08. 2006!!! tak to je pohoda to tam nějak pěknej goal fouknu :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.