MAxA Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Už si nevím rady jak se připojit:roll: V místech kde je Wifi zdarma mi PSP píše stále nějaký problém...máte nějaké rady?:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Podle toho, co to píše že je za problém, většinou zjistíš CO je za problém :) 1) Jsi si jistý že se připojuješ ke skutečně veřejně přístupnému AP??? Já osobně mám zkušenosti ještě z dřívějška, kdy jsem neměl vlastní wifi doma a chytl jsem na psp nechráněný AP ale nepřipoli jsem se - protože to bylo wifi AP místního providera který má u sebe zaregistrovány všechny mac adresy klientů a pokud já nemám u něj zaplacený internet a nejsem registrován mac adresou není možné se připojit... většinou to hlásilo an internet connection has been occured, IP adress timed out nebo v prohlížeči naskočilo "Nejste registrován, chyba připojení" 2) Napiš co ti to hlásí ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAxA Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 je pravda že jsem se přihlašoval na net někomu a PSP píše an internet connection has been occured, IP adress timed out...ale jak jsem byl v restauraci kde wifi je a všichni se přes notebooky na ni připojili ale PSP mi psalo něco v tom smyslu že nemůže najít "hlavní bo" i když jsem měl třeba 80% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Určitě to psalo něco jiného, jestli jsi měl 80% což je perfektní signál, je skoro nereálné aby ti to psalo že to nenašlo bod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No je to možná nezabestečený ale stejně je to placený protožr tvojr MAC nebo IP neni v jejich databzi a tak se nepřipojíš. Ale u těhle věcí člověk nikdy neví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No je to možná nezabestečený ale stejně je to placený protožr tvojr MAC nebo IP neni v jejich databzi a tak se nepřipojíš. Ale u těhle věcí člověk nikdy neví Ale co to plácáš, u veřejných Free WiFi tě pustí bez hesla a anonymně bez jakýchkoliv registrací. Jinak Maxo: Musíš zkoušet, u tady těch WiFi zdarma nikdy nemáš garantovanou stoprocentní funkčnost. Prostě choď a zkoušej a určitě se připojíš, navíc jak jsi byl v té restauraci a všichni byli na NTB mohla být síť přetížená, většinou když to je zdarma tak to stojí za prd. ;) Pokud chceš vášnivě surfovat na PSP přes WiFi doporučuju klíč nebo svůj AP/Wifi router ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAxA Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo a taky jsem se pokoušel připojit u známého na jeho domácí wifi a on do svého nastavení v kompu nastavil mou MAC adresu jako že se můžu připoji a stejně zase nějaký problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jo a taky jsem se pokoušel připojit u známého na jeho domácí wifi a on do svého nastavení v kompu nastavil mou MAC adresu jako že se můžu připoji a stejně zase nějaký problém Tak to je jiná... Zkus zjistit co přesně ti to píše pak se s tím dá něco dělat. Jinak ať známý na chvíli vypne bezpečnostní šifrování na wifi a zkus se připojit bez hesla. Pokud už ani tak to nepůjde je možné že máš problém s anténou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No,taky jsem si na svý Wi-Fi dal WEP a nešlo mi se připojit...WEP jsem oddělal a připojit se můžu...nechápu to,ale je to tak...BTW signál 100%...Takže signálem to nebylo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAxA Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 jj tak zkusím bez toho hesla ale ta anténa by měla být v nejlepším stavu protože jsem to PSP dostal na Vánoce a zacházím s ním jako v bavlnce:D během tohoto týdne to vyzkouším a pak tady napíšu jak;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No,taky jsem si na svý Wi-Fi dal WEP a nešlo mi se připojit...WEP jsem oddělal a připojit se můžu...nechápu to,ale je to tak...BTW signál 100%...Takže signálem to nebylo;-) Nevím proč to dělá, jediné co vím tak nejnovější a nejbezpečnější wifi šifrování je WPA-PSK2 a to PSP nepodporuje, vždy se mi ten AP zobrazoval v PSP šedě. Jinak na mobilu (Nokia N95) mi nikdy nechce na přístup wifi vzít 10ti místný kód nebo kolik to má, tak shodím heslo a bez hesla už to jde jak po másle. :lol: během tohoto týdne to vyzkouším a pak tady napíšu jak;) Jasný informuj nás. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferniii Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Nevím proč to dělá, jediné co vím tak nejnovější a nejbezpečnější wifi šifrování je WPA-PSK2 a to PSP nepodporuje, vždy se mi ten AP zobrazoval v PSP šedě. Jinak na mobilu (Nokia N95) mi nikdy nechce na přístup wifi vzít 10ti místný kód nebo kolik to má, tak shodím heslo a bez hesla už to jde jak po másle. :lol: No to nejnovější máme na škole a tam to mám taky šedě(Not supported),ale tady jsem dal jen obyčejnej WEP a stejně nic...Je to nějaký pošahaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAxA Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 tak internet už jsem rozjel takže v pohodě ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MAxA
Už si nevím rady jak se připojit:roll: V místech kde je Wifi zdarma mi PSP píše stále nějaký problém...máte nějaké rady?:idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts