Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jimm/ICQ/QIP na mobil nejde

Kapr

Recommended Posts

Cau mam problem s tim ze mi nejde zadnej program jako je icq/jimm nebo qip na mobil...nechce se to pripojit a nevim proc...zkousel jsem u hodne aplikaci ale ani jedna nejde...nevite nekdo proc?nebo jestli ma nekdo nejaky co funguje nemuze mi ho nekam upnout?jinak internet mam od O2 za 150 a jede mi normalne a mobil SE P1i

DIK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj mel jsme to samy na se K750i, u mel byl problem ze jsme mobil flashoval, takze problem je v tom ze pro chod techto aplikaci potrebujes mit certifikaty on nejakeho operatora, jelikoz jsme flashoval tak jsme certifikaty vymazal a proto mi tyhle bezne aplikace nefachaly... pokud jsi neflashoval ani nijak neupravoval mrkni na nastaveni wapu a GPRS. Jinak stahni si aplikaci ebuddy, je luxusni, nemlune o podpore smajlu atd, moznost party chatu posilani souboru atd...

image93.png

Odkaz ke komentáři

ahoj mel jsme to samy na se K750i, u mel byl problem ze jsme mobil flashoval, takze problem je v tom ze pro chod techto aplikaci potrebujes mit certifikaty on nejakeho operatora, jelikoz jsme flashoval tak jsme certifikaty vymazal a proto mi tyhle bezne aplikace nefachaly... pokud jsi neflashoval ani nijak neupravoval mrkni na nastaveni wapu a GPRS. Jinak stahni si aplikaci ebuddy, je luxusni, nemlune o podpore smajlu atd, moznost party chatu posilani souboru atd...

image93.png

Dik to funguje :) a jeste to vypada hezky

DIK

Odkaz ke komentáři

Blbost certifikaty. Jen nemas spravne nastavenej net. Pokud ano, tak ho nemas spravne nastavenej pro aplikace.

.Den, proc by u vetsiny telefonu nemelo jit SOCKS? To zalezi na operatorove proxy serveru, zda to pujde nebo ne. A co ja vim, tak u Vodafone i T-Mobile to jde.

Odkaz ke komentáři

Blbost certifikaty. Jen nemas spravne nastavenej net. Pokud ano, tak ho nemas spravne nastavenej pro aplikace.

.Den, proc by u vetsiny telefonu nemelo jit SOCKS? To zalezi na operatorove proxy serveru, zda to pujde nebo ne. A co ja vim, tak u Vodafone i T-Mobile to jde.

anonym: ale ano u me to bylo certifikatama, resil jsme to s nejvetsim ceskym borcem pres SE SiViNem... sam muj nazir potvrdil

EDIT: tak jsem oprasil znalosti, a napsla jsme chybne nazev, presny nazev je finilaze, jsou to vlastne je certifikaty operatoru, v Xs++ si jev vyberes region a narves tam certifikaty pro ceskoo a slovensko, este je tam myslim v emea2 polsko a este jeden stat, jde o to ze pri flashy vetsina lidi dava finilizacni certifikaty originialni pro mobil, tedy zadne O2 reklamy( priklad... ) a jelikoz aplikace treba jimm chodi pres gprs treba pod O2 musi tam mit certifikacni finilizaci i od O2, jedina aplikace ktera tohle nepotrebuje je ebuddy mobile, zatim sme nezjistil proc( 2 roky uz k750 nemam ) ale myslim si ze finilizace uz je v aplikaci...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu