Chaozz Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Zdarec. Uz jsem to sem sice jednou psal, ale furt nevim par veci. Kamos uvazuje u koupi Windowsu 7. Tak se chci poptat drzitelu originalnich Windows 7 jestli neni zadny problem s CRACKOVANIM her a programu. Na Vistach to tenkrat delalo paseku. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mafian159 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Musim ti odpovedet jedno Zadny Problemy Nemam u bety mi delalo problem sony vegas ale plna to vyřešila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 ne žadný problém není vše crackovaný běhá jak má ;) a jdou i hry které si na vistách ani neškrtly (problémy s komabilitou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Naprosto bez problemu, mam ultimate a nemuzu si stezovat. Mám je jak na ntb tak i na stolnim pc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Dobre. Tak diky moc. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 hm, mam windows Vista a nikdy sem s nicim zadny problem nemel... no je to spis o uzivatelych ... nicmene ani na Win 7 zadny problem zatim nenastal, tak jsou asi dobry no :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 hm, mam windows Vista a nikdy sem s nicim zadny problem nemel... no je to spis o uzivatelych ...nicmene ani na Win 7 zadny problem zatim nenastal, tak jsou asi dobry no :roll: tak třeba land of the dead ani po změně kompability nefungoval (bylo doporučováno) na windows 7 funguje jak má (po změně kompability) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepinojablo Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 No nevím měl jsem visty, teď mám sedmy, ale z ničeho nic mi přestal jít zvuk. u linu v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozen Bee Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 W7 origo.....žádnej problém s crackama ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chaozz
Zdarec. Uz jsem to sem sice jednou psal, ale furt nevim par veci. Kamos uvazuje u koupi Windowsu 7. Tak se chci poptat drzitelu originalnich Windows 7 jestli neni zadny problem s CRACKOVANIM her a programu. Na Vistach to tenkrat delalo paseku. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts