Sonic Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 cau prosim pomoc,mam 5.50 GEN -D2 a kdyz spustim bookr tak v pohode,ale kdyz skusim otevrit soubor ve wordu nebo poznamkovym bloku tak se psp vypne... :( pomoc prosim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 cau prosim pomoc,mam 5.50 GEN -D2 a kdyz spustim bookr tak v pohode,ale kdyz skusim otevrit soubor ve wordu nebo poznamkovym bloku tak se psp vypne... :( pomoc prosim Všechny texty co v psp v bookru chceš přečíst musíš převíst do formátu Pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Tak mam soubory PDF a dela to to same zacne nacitat a vypne se mi psp..kazde se zouboru ma 1.7MB +/- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Tak mam soubory PDF a dela to to same zacne nacitat a vypne se mi psp..kazde se zouboru ma 1.7MB +/- Tady nato máš návod,pak už to jít prostě musí,a jestli pude tak mi dej pls aspon thx :) http://console-forum.net/showthread.php?t=10079 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Název toho souboru musí být bez diakritiky...tzn, že místo kua já nevím musíš mít kua ja nevim atp....pak to otevřeš...btw,pak už to diakritiku bere,jde fakt jen o ten název;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Dík uz to funguje,ty jo pritom takova blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Dík uz to funguje,ty jo pritom takova blbost No aspon že tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.