Artom Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Zdravím,mam takový problém.Nejde mi vypnout Iphone(po vypnutí se zase automaticky zapne) a pořád se mi rozsvicí obrazovka odemknout. Iphone mi spadnul do vody,myslím že to bude tím.Chtěl bych se zeptat čím to bude a popřípadě kolik by stála oprava.Děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 zapne se ti do do normalniho modu? Vsechno ostatni funguje? iPhone ma docela malo vchodu - tlzcitek takze je i docela vodevzdorny. Jestli je to normalni voda - tak to nech vyschnout, ikdyz kdyz uz si ho zapnul kdyz ti spadnul a ty si ho zapnul... Pokud by to nebyla jen cista voda tak by to byla oxidanace. Ikdyz i voda dela bordel.. zavisi jak ti tam spadnul... vic to popis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Leden 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Vše funguje jak má.Jen že se pořád rozsvící a zhasína.Když do něj dám sluchátka tak to je potom vš ok.Voda byla s pracím práškem :D byl ve vodě asi 1sekundu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 tak zavisi jak moc dotoho nateklo... V servisu ti vemou tak 1-2k minimalne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Artom
Zdravím,mam takový problém.Nejde mi vypnout Iphone(po vypnutí se zase automaticky zapne) a pořád se mi rozsvicí obrazovka odemknout.
Iphone mi spadnul do vody,myslím že to bude tím.Chtěl bych se zeptat čím to bude a popřípadě kolik by stála oprava.Děkuji za pomoc.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.