many1468624490 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Mám prosbičku Nechci chipovat mé nové wii . Nevíte někdo o nějakém zahraničním obchodu ,kde by se dali koupit originál hry levněji než u nás ? Marže našich obchodníků nezná hranic :-) Díky Many Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 www.game.co.uk doprava po evropě za necelí 3libry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2010 Vyborne ceny her... dekuju za odkaz... kdybych znal tenhle obchod driv vubec bych wii neupravoval... ale u nas jsou ceny uplne mimo a z ebay jsem zkusil 2x a dekuji nechci... pokazde me nejak odradili po vyhrani aukce... (bud mi chteli uctovat 10 liber za postu...hru jsem vyhral za 3 libry) nebo mi napsal ze hru do CR proste neposle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hero101 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 www.hmv.com doprava po Evropě 2,5 libry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
many1468624490
Mám prosbičku
Nechci chipovat mé nové wii . Nevíte někdo o nějakém zahraničním obchodu ,kde by se dali koupit originál hry levněji než u nás ?
Marže našich obchodníků nezná hranic :-)
Díky Many
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.