many1468624490 Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 Mám prosbičku Nechci chipovat mé nové wii . Nevíte někdo o nějakém zahraničním obchodu ,kde by se dali koupit originál hry levněji než u nás ? Marže našich obchodníků nezná hranic :-) Díky Many Citovat
0 Freeze Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 www.game.co.uk doprava po evropě za necelí 3libry Citovat
0 Hexer Odesláno Leden 4, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2010 Vyborne ceny her... dekuju za odkaz... kdybych znal tenhle obchod driv vubec bych wii neupravoval... ale u nas jsou ceny uplne mimo a z ebay jsem zkusil 2x a dekuji nechci... pokazde me nejak odradili po vyhrani aukce... (bud mi chteli uctovat 10 liber za postu...hru jsem vyhral za 3 libry) nebo mi napsal ze hru do CR proste neposle... Citovat
0 hero101 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2010 www.hmv.com doprava po Evropě 2,5 libry Citovat
Otázka
many1468624490
Mám prosbičku
Nechci chipovat mé nové wii . Nevíte někdo o nějakém zahraničním obchodu ,kde by se dali koupit originál hry levněji než u nás ?
Marže našich obchodníků nezná hranic :-)
Díky Many
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.