Tomas_2002 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Výhledově uvažuji o prodeji PS3 a chtěl jsem se přítomných zeptat, za kolik si myslí, že by se můj komplet dal prodat. Jen o prodeji přemýšlím, proto to dávám do pokecu a ne do sekce "bazar". Za případné reálné tipy předem děkuji. Playstation 3 80 GB Bez záruky, stáří 1 rok, bez škrábanců ( po vybalení putoval na TV stolek) 1x ovladač DS3 1x Logitech Cordless Precision HDMI kabel (zlacený) Optický kabel (zlacený) Krabice, manuály, kabeláž BR Hry: Tom Clasncy's H.A.W.X. Metal Gear Solid 4 Assasin's Creed Heavenly Sword PSN hry: Wipeout HD Trine Rag Doll Kung-fu Bomberman Ultra Tank Battles Pro nedostatek času příliš nehraný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ahoj, myslím si, že vzhledem k tomu, že už nemáš záruční list, tak bys mohl dostat zhruba 6 000 Kč, a to počítám za PS3 plus jedna hra. Zbytek her bys rozprodal. Já jsem takto prodal před 4 měsíci PS3, která měla ještě rok záruku (taky 80 GB) v Datartu plus LBP. Takže, když dostaneš za toto 6 tisíc, tak bys měl být spokojený;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 No, záručák mám tak napůl. Je totiž nevyplněnej - třeba by si do něj mohl někdo nechat někde buchnout razítko. Nevím jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Bez her za 5000 Kč a budeš rád ..;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Bez her za 5000 Kč a budeš rád ..;) souhlas 8) Já bych to hodil na aukro tam se to dá prodat se štěstím i za víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 hod to na aukru, jinak by bylo vyhodnejsi hry rozprodat nez prilozit ke konzoli, ke konzoli bych prilozil posledni 1-2 hry ktere se ti nepovedlo prodat navic mas par her na HDD takze by nebyl problem to prodat bez her jinak za vic jak 5500 by ti za to asi stejne nikdo uz nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 hod to na aukru, jinak by bylo vyhodnejsi hry rozprodat nez prilozit ke konzoli, ke konzoli bych prilozil posledni 1-2 hry ktere se ti nepovedlo prodatnavic mas par her na HDD takze by nebyl problem to prodat bez her jinak za vic jak 5500 by ti za to asi stejne nikdo uz nedal presne tak:Dza 5500 ale bez her jak psal kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.