Road-Master Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Jaké média jsou lepší pro vypálení her na X360. Emtec nebo Verbatim? Napište vaše zkušenosti s těmito disky a THX vás určitě nemine. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Emtec 100kusu vypaleno a zadne v kosi a dobra cena :),hlavne cena 159kc 10ks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Tak z tych dvoch kazdy napise Verbatim. Ale je na kazdom, ake bude pouzivat a za aku cenu. Staci si vyskusat nejaku znacku media na svojej palirne a potom v konzole a hotovo. Je to individualne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dreizig5 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 zaleží jakou maš vypalovačku.každa to žere a palí jinak:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xbox360man Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Verbatim myslím že je to prostě jednička ja jsem snima nadmíru spokojený a k ničemu jinýmu se přiklánět nehodlám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smileey Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 viz Xbox360man Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 V tomto směru se nevyplatí hledat alternativy. Verbatim a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brian77 Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 ja palim na verbatimy a vse vpohode....chtel jsem zkusit alternativu ze bych mohl usetrit na tech dvd ale tak jsem si rekl ze koupim jine dvd za +- 200 Kč a nepujde ani jedno tak si radsi priplatim 60 Kč na verbatimy o kterych vim ze pujdou urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 ja palim na verbatimy a vse vpohode....chtel jsem zkusit alternativu ze bych mohl usetrit na tech dvd ale tak jsem si rekl ze koupim jine dvd za +- 200 Kč a nepujde ani jedno tak si radsi priplatim 60 Kč na verbatimy o kterych vim ze pujdou urcite Vies ako to je. Ked 2 roky pouzivas nejaku znacku a nie je to Verbatim, ktora je napr. za 0,75 Eura bez obalu (pred 2 rokmi asi za 1,20 Eura) a funguje aj po 1,5 roku, tak sa da usetrit dost :cheesygrin: Maxell... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 vyfasoval sem neco pres 75 dvd dl od verbatim a spokojen predtim sem kupoval taky je po kusu 25 za kus zkusil sem i jiny myslim maxell taky dobry ale verbatim to je proste pojem v tomhle tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Vies ako to je. Ked 2 roky pouzivas nejaku znacku a nie je to Verbatim, ktora je napr. za 0,75 Eura bez obalu (pred 2 rokmi asi za 1,20 Eura) a funguje aj po 1,5 roku, tak sa da usetrit dost :cheesygrin: Maxell... to bych chtěl hrozně vidět ten Maxell jak ti funguje dva roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 vyfasoval sem neco pres 75 dvd dl od verbatim a spokojen predtim sem kupoval taky je po kusu 25 za kus zkusil sem i jiny myslim maxell taky dobry ale verbatim to je proste pojem v tomhle tematu Mne nejde o pojem, ale ci mi na konzole to medium funguje :cheesygrin: A ked ano a je lacnejsie, tak nevidim dovod kupovat drahsie media. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snake99 Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Smazim na verbatim,nikdy zadny problem,ale mel jsem 5kousku od emtec a vsechny staly za h..... Jestli je to vypalovackou nevim,ale verbatim nikdy nezklamali!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Mne nejde o pojem, ale ci mi na konzole to medium funguje :cheesygrin: A ked ano a je lacnejsie, tak nevidim dovod kupovat drahsie media. Tady se nikdo nebaví o pojmu Verbatim. Jsou to prostě nejspolehlivější média v tomto směru. Jsou odzkoušeny mnoha uživateli a řeší se to tady POŘÁD DOKOLA ! Nevím co více by jsi chtěl slyšet........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 to bych chtěl hrozně vidět ten Maxell jak ti funguje dva roky Pred chvilou som vyskusal nainstalovat hru Bioshock napalenu na MAXELL (vyrobca RITEK) pred 26 mesiacmi na napalovacke LG GSA-4163B: http://www.diit.cz/databaze-rekorderu/dvd/lge/gsa_4163b.html Za 8 min. bezproblemov nainstalovany Bioshock (velkost 4.7 GB) na konzole vyrobenej v sept.2007 s mechanikou Benq (FW 1.2) a pouzivany od novembra 2007. Takze zhrniem, nielen Verbatim je iba to "jedine kvalitne medium" :) A usetril som nemalo peniazkov oproti Verbatimkam! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Pred chvilou som vyskusal nainstalovat hru Bioshock napalenu na MAXELL (vyrobca RITEK) pred 26 mesiacmi na napalovacke LG GSA-4163B: http://www.diit.cz/databaze-rekorderu/dvd/lge/gsa_4163b.html Za 8 min. bezproblemov nainstalovany Bioshock (velkost 4.7 GB) na konzole vyrobenej v sept.2007 s mechanikou Benq (FW 1.2) a pouzivany od novembra 2007. Takze zhrniem, nielen Verbatim je iba to "jedine kvalitne medium" :) A usetril som nemalo peniazkov oproti Verbatimkam! :D No zkusím ty Maxelly až je někde uvidím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Nevím proč se řeší stále stejná otázka : VERBATIM a nebo jiné značky.Je pravda,že VERBATIM je spolehlivá značka a kdo má horší vypalovačku v PC,tak je to pro něj řešení . Ale pokud je dobrá vypalovačka,tak xko vezme i jiné značky bez problémů.Já používám už tři roky MEMOREX a dokonce i ze starých her jdou udělat přes ImgBurn ripnutím znova kopie ( mám to odzkoušené Romiiku - ne že to už hází chyby ).Takže nejlepší je vyzkoušet několik kousků a pokud to jde,tak lze dělat i na jiná DVD bez problémů.Není potřeba platit za značku dvojnásobnou cenu jenom proto,že se VERBATIM vychvaluje.Jestli je někomu jedno,za kolik VERBATIM kupuje,tak ať si je kupuje , ale nemusí ostatní přesvědčovat,že jedině VERBATIM a nic jiného .Myslím že spoustě členů fora to jedno není,kolik za DVD zaplatí a proč je tedy od jiné značky odrazovat ? Ale jak už bylo řečeno - je potřeba to zkusit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James XR Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Já používám Verbatim na vše a nic jiného bych nepoužíval... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deiv Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Rozhodně Verbatim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 kde koupim ty maxell ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Já používám Verbatim na vše a nic jiného bych nepoužíval... :lol: Ked nemas problem dat o nieco viac penazi skoro za to iste, tak to je v poriadku. Ale ja som pred vyse 2 rokmi sondoval ceny a media...vyskusal som par Maxell, ktore boli lacnejsie ako tvoje Verbatim a zostal som pri nich az doteraz a nemal som a nemam s nimi ziadny problem. Za 2 roky som usetril nemalo penazi na mediach voci napr. Verbatimkam. Ale ako pisem, je to na kazdom, co chce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
willy3 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Zdravím. Vypálil sem 18 kusů Emtec-šlapou jak hodinky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Zdravím. Vypálil sem 18 kusů Emtec-šlapou jak hodinky. počkej až budou trochu opotřebované, nebo až se ti trochu upackají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostsoul Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 ono taky záleží na tom, jak ty média skladujete, pokud je máte třeba na okně, a pere na ně slunce, pak jdou taky do sraček. Jinak samozřejmě používám jen Verbatim a nehodlám to měnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flasar Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 kde koupim ty maxell ? xD ted jsem je videl v planeu,ale cena nic moc tusim 360kc/10ks zkousel jsem i ty emteci a z 20 sli 3 do pekel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.