svobidlo Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ahojky, už 2 dny se trápím jak dostat film do PSP. Poradí mi někdo prosím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ahojky, už 2 dny se trápím jak dostat film do PSP. Poradí mi někdo prosím. Co zkusit sekci pro začátečníky, kapitolu kam co nakopírovat? http://console-forum.net/showthread.php?t=53990 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 svobidlo Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Z toho nejsem úplně nejchytřejší. Ale děkuji za radu. Neví někdo, kde můžu sehnat podrobný návod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Filmy kopirovat do slozky: MP_ROOT/100ANV01 nebo VIDEO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 svobidlo Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 A tu složku vytvořím ve svém PC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hooligan Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 pripojis svoje psp pres USB..pak otevres svoji kartu..a tam bude slozka VIDEO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 svobidlo Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 pripojis svoje psp pres USB..pak otevres svoji kartu..a tam bude slozka VIDEO bohužel když se připojím tak se mi otevřou pouze složky SAVEDATA a SYSTEM a ani vjedné není moje karta. Jsem bezradný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Naformátuj kartu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 svobidlo Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Naformátuj kartu ;) Zformátováno a objevilo se .Děkuji moc. Omlouvám se ale v tomhle jsem fakt začátečník. Ještě jednou dík, jsem zas o krok dále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poolik Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 a nezapomeň dávat film v mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Zformátováno a objevilo se .Děkuji moc. Omlouvám se ale v tomhle jsem fakt začátečník. Ještě jednou dík, jsem zas o krok dále. A zkus program XviD4PSP je to docela slušná aplikace na převádění filmu do psp a když chceš někomu poděkovat tak mu dej thanks je to vpravo dole pod jeho komentářem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
svobidlo
Ahojky, už 2 dny se trápím jak dostat film do PSP. Poradí mi někdo prosím.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.