Road-Master Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Právě mi přišel 120GB HDD a chtěl bych data z starého 20GB dát na nový 120GB jak to udělám? můžu oba boxy na hdd rozebrat připojit je k PC a věci zb 20gb dát na 120gb? a kdyžtak jakým šroubovákem nebo čím mám box otevřít kdyžtak náký návod. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Toto se da vyresit pametovou kartou,teda pokud myslis savy a treba profil nic vetsiho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 a jak to jako udělám mám jen flashdisk 8gb přes ten to pude pokud ano jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 James XR Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Otevřít? Vždyť tam máš na podržení zepředu čudlík a ze zadní strany HDD zvedneš nahoru ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Otevřít? Vždyť tam máš na podržení zepředu čudlík a ze zadní strany HDD zvedneš nahoru ne? Nj,to jen vyndas hdd z xka Puc si nekde pametovku kdo ma arcadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Otevřít? Vždyť tam máš na podržení zepředu čudlík a ze zadní strany HDD zvedneš nahoru ne? tak to nemyslim ale vyndat samotný hdd z toho boxu na hdd! jak to udělám přes flashdisk jde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 tak to nemyslim ale vyndat samotný hdd z toho boxu na hdd!jak to udělám přes flashdisk jde to? Myslim ze to nejde,nemas nakeho znameho kdo mel arcadu a koupil si hdd a ma pametovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Road-Master Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 nemám a čím vyndám HDD z toho boxu chci ho připojit k PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Sezen si neco takoveho- http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27797 ..nevim kde to v cz shopech sezenes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 jo s transfer kittem, to je bezpečné..... jinak jsou návody, jak to předělat přes 360explorer . (myslím, že se musí kopírovat jen 1 a 3 partition) ale nepouštěl bych se do toho, na různých serverech píšou, že za toto jsou také banny (xboxhacker, xboxscene). Teď jsem přesně toto řešil, výhoda byla, že jsem to vzal z druhé strany a obnovil profil přes livko ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Hele podle me je to tohle http://www.aukro.cz/item872274445_x360_hdd_transfer_cable_usb2_0_novy_zaruka.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Hele podle me je to tohle http://www.aukro.cz/item872274445_x360_hdd_transfer_cable_usb2_0_novy_zaruka.html to ale asi není originál transfer kitt, se mrkni jen na tu krabici mrkni tady http://www.xboxline.com/index.php?main_page=product_info&products_id=729 http://www.herni-prislusenstvi.cz/xbox-360/prislusenstvi/-/xbox-360-transfer-kit/1263.html a nebo tady je jiná vychytávka http://www.herni-prislusenstvi.cz/xbox-360/prislusenstvi/-/xbox-360-xport/7455.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maši Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 a krom krabice to i vypada jinak. nekde sem ale cet ze by to melo jit pripojit nejak pres SATA kabel. ted me tak napada ze teoreticky po pripojeni ke kompu by sel obejit ban s instalaci hry. ale to mozna vazne jen teoreticky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Když se tady reší HDD chtěl bych se zeptat k čemu je tento program partition2.bin je ke stažení na sky trackeru co jsem vyčtl tak bych mohl potom hrát hry z xboxu 1 tady je popis: This is the my Xbox 360 HDD Partition 2, that contains the emulator for xbox1. Use with HddHackr if you want a bigger hd buying a WD BEVS instead the more expensive Microsoft one and want to be able to play old xbox 1 games again! Enjoy tak ví někdo nebo má zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gallic Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Pokut vim tak kdis si koupite novej original HDD k xboxu tak by mel bejt v baleni transfer kit a dvd disk poci kteryho prekopirujes data z jednoho hdd na druhy jen za pomoci xboxu360 ale tet co vysel ten novej update dashe tak by to mozna melo jit i bez toho disku ale to nevim jiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 Jo, pokud budeš mít NXE 9199, můžeš flashku použít místo MU. To znamená nakopírovat savy, profily (...) ze starýho HDD na flashku a potom z flashky na novej HDD. Ale myslim, že po 4 měsících mu to je už jedno, navíc když má premanentní IP ban ... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Road-Master
Právě mi přišel 120GB HDD a chtěl bych data z starého 20GB dát na nový 120GB jak to udělám? můžu oba boxy na hdd rozebrat připojit je k PC a věci zb 20gb dát na 120gb? a kdyžtak jakým šroubovákem nebo čím mám box otevřít kdyžtak náký návod.
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.