Diddy Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Dobry den, nejede mi hra na PSP:passport to Prague muj neskuseny bracha otevrel krit a vyndal to cd ale krit ani cd neni rozbite muze mi prosim nekdo rict proc mi nejde ta hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 asi v tom kryte ( omfg , krit z mäkkým I :lol::dozey: ) niečo poškodil .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Diddy Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ok tak dik a meho pravopisu si nevsimejte :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Diddy
Dobry den, nejede mi hra na PSP:passport to Prague muj neskuseny bracha otevrel krit a vyndal to cd ale krit ani cd neni rozbite muze mi prosim nekdo rict proc mi nejde ta hra?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.