Gegecko Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 potřebuji poradit.. jak kopírovat soubory do iphonu přes winspc a kabel.. dělal jsem vše podle tohoto návodu http://www.mujiphone.com/2009/07/20/jak-kopirovat-soubory-do-iphonu-pomoci-winscp-a-kabelu-navod/ ale když zapnu iPhone Tunnel Suite.exe a zmáčknu na tlačítko iphone tunnel zobrazí se chyba (viz.dole) a když dám pokračovat nic se nestane.. asi je něco špatně poradte.. fw 3.1.2 JB přes blackra1n Nebo pokud to jde jinak napište.. 500crds + thx, když to pude.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Zkus radši Diskaid... Jinak, OpenSSH nainstalovaný máš...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gegecko Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Zkus radši Diskaid...Jinak, OpenSSH nainstalovaný máš...? skusim to a pak dám vědět.. nn nemám já myslel že stačí bossprefs myslíš že to je tím ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 ... OpenSSH k tomu potřebuješ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gegecko Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 OpenSSH mám nainstalovaný.. problém furt ten stejný u DiskAid nějak nechápu kam mám ty aplikace/hry kopírovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Ježiš, tak proč ty appy nekopčíš přes iTunes...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gegecko Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 tak nevim jestli já to blbě chápu nebo jsem to blbě napsal.. tady stáhnu aplikaci http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=178 a jak ji teda musim dát do iphone abych ji spustil ? promin vubec to nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 welbyanek Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 máš jailbreak? :.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gegecko Odesláno Leden 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 ano.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doug Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Stáhneš si hru nebo aplikaci v formatu .ipa, připojíš ipod, zapnes itunes, přejdeš v něm do applications, vezmeš hru,přetáhneš ji sem a dáš sync. Toť vše :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gegecko Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 hafo ..ja su vuuul :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 doug Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Žádnej problém,je to prostě až podivně lehký no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gegecko
potřebuji poradit.. jak kopírovat soubory do iphonu přes winspc a kabel..
dělal jsem vše podle tohoto návodu http://www.mujiphone.com/2009/07/20/jak-kopirovat-soubory-do-iphonu-pomoci-winscp-a-kabelu-navod/
ale když zapnu iPhone Tunnel Suite.exe a zmáčknu na tlačítko iphone tunnel
zobrazí se chyba (viz.dole) a když dám pokračovat nic se nestane.. asi je něco špatně poradte.. fw 3.1.2 JB přes blackra1n
Nebo pokud to jde jinak napište.. 500crds + thx, když to pude..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.