evilive04 Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 zdarec kucí chtěl sem se zeptat jestli funguje jako druhej jakejkoliv gamepad nebo musí bejt originál ds3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Měl by fungovat jakýkoliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 jakýkoliv ne, musí to být prostě k PS3 pak je to jedno ale je lepší když máš origo jestli nechceš utrácet hodně kup si obyč origo sixasix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Herní příslušenství od logitechu by mělo být 100% kompatibilní. Např i volant G25 jsem klasicky připojil přes usb k PS3, a jak volant tak SIXAXIS byli aktivní a pracovali jako dva různé ovladače. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 jakýkoliv ne, musí to být prostě k PS3 pak je to jedno ale je lepší když máš origo jestli nechceš utrácet hodně kup si obyč origo sixasixjakýkoliv ne,ale co jsem viděl na netu veme to opravdu hromadu ovladačů na pc od obyč ovladačů za 200kč až po dražší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forlanek Odesláno Leden 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2010 Jo mně to vzalo ovladač za 170 kč :) mělo by to podporovat podle mě téměř všechny gamepady co maj USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ikingi Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 mě funguje usb gamepad Genius pro počítač i na ps3, ale tlačítka jsou blbě nastavená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
evilive04
zdarec kucí chtěl sem se zeptat jestli funguje jako druhej jakejkoliv gamepad nebo musí bejt originál ds3.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.