bernto Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 Rad bych se zeptal jestli mate nekdo zkusenosti s reklamaci psp... s death pixelama... u sony... jestli ano tak jak to probiha... dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 5, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 Death pixely musis mit minimalne 4 , pokud mas , tak ti vymeni display a vymeni predni kryt , jo a jeste ti nahrajou nejnovejsi fw :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 jo a jeste ti nahrajou nejnovejsi fw :-) ... a to se vyplatí ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jOsHuAs Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 Jo to potesi treba pokud mas CF :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MorroR Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 tak to radši 100 death pixelů:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bernto Odesláno Červen 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 tak to radši 100 death pixelů:D takže mi to prehrajou? a kybych jako nechtel?? prece reklamuju displej... a ne fw.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MaRa Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 Jim zkus rict ze nechces , ale CF by se jim pravdepodobne asi moc nelibil :cheesygrin: , radsi to prekousni nebo to zkus vymenit sam :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Cau hele ja tam mam 5DP a chci to dat do reklamace a kdyz jim reknu aby mi nemenily CF na FM tak mi to nevymenej??Jo a jeste jen tak pro zajimavost kterej FM je nejnovejsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirim Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Dej si tam zpet 2.71 a pak si tam das zase open edition, u tech DP je ale meni az kdyz jich je min 5 a jsou blizko sebe (volal sem do sony servisu a tohle mi rekli) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Dej si tam zpet 2.71 a pak si tam das zase open edition, u tech DP je ale meni az kdyz jich je min 5 a jsou blizko sebe (volal sem do sony servisu a tohle mi rekli)to nepomuze..i kdyz bude ofic. tak ho zvisej na nejnovejsiCau hele ja tam mam 5DP a chci to dat do reklamace a kdyz jim reknu aby mi nemenily CF na FM tak mi to nevymenej??Jo a jeste jen tak pro zajimavost kterej FM je nejnovejsi? nejnovejsi je 3.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 6, 2007 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 Mozna ze kdyby sis tam hodil 3.03 ofic tak uz by to neprehravali , tezko rict . Kazdopadne z 3.03 jeste downgrad jde pomoci gta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 tak jako ja nevim ale na to snad nemaj pravo ne ??? je jenom na userovi jakej FW si tam chce dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 to maš jako na mobilu.... měnili mi mikrofon a přehrali mi taky cely fw včetně celeho seznamu (asi 250 lidi) Když daval s podobnym problemem otec do opravny tak si je zalohoval a schválně jim řekl at mu to nepřehravaji ale stejně to přehrajou i když to bylo napsáno v reklamačních poznámkách.... Oni na to mají právo a řeknou že jim to třebas správně nefungovalo protože máš displej jiné značky tak že to zkusili přehrat a samozřejmě jediny fw co tam maj je 3.50 Prostě kde můžou tak brání nelegal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 pak bych je utrel ze kdyz sem menil kamosovi display tak se nic prehravat nemuselo xD xD xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 jenže to by bylo trošičku pozdě Každopadně tě nemusi zajímat co ti dělají s fw... Edit: TAk jako ty máš právo dělat s fw co chceš tak i oni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han Odesláno Červen 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 6, 2007 muze se mi bricknout psp pokud z CF upgraduju na vyssi oficialni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bernto
Rad bych se zeptal jestli mate nekdo zkusenosti s reklamaci psp... s death pixelama... u sony... jestli ano tak jak to probiha... dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts