Sada23 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Zdravím. Hledám nějakou dobrou hororovou knihu. Chci si to číst v bookru tak abych věděl co stáhnout. Dík moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Něco od Stephena Kinga? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Nebo od Toma Clancyho,teď mám od něho dvě knížky a jsou celkem dobré. EDIT:Sorry nevšiml jsem si že hororovou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Stephen King - Pochod. Není to sice úplně horor, ale jakmile to začneš číst, už nepřestaneš. Je to o době, kdy ameriku ovládne generál - diktátor. Každý rok, na jeho počest se uspořádává pochod. Vyberou z každé školy pár žáků. Pravidla pochodu jsou jasná - vyhraje jen jeden, ostatní jsou zastřeleni. Zajímavou atmosféru dokresluje věk postav a drsná atmosféra. Třeba tam je popsáno, jak se jeden z účastníků vys*** ve městě před celým národem (sleduje je tv) a ani se nestihne utřít. Kdo totiž na minutu přestane jít dopředu má upozornění. Kdo dostane upozornění 3 je zastřelen a hozen mezi ostatní mrtvoly na náklaďák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Stephen King - Pochod.Není to sice úplně horor, ale jakmile to začneš číst, už nepřestaneš. Je to o době, kdy ameriku ovládne generál - diktátor. Každý rok, na jeho počest se uspořádává pochod. Vyberou z každé školy pár žáků. Pravidla pochodu jsou jasná - vyhraje jen jeden, ostatní jsou zastřeleni. Zajímavou atmosféru dokresluje věk postav a drsná atmosféra. Třeba tam je popsáno, jak se jeden z účastníků vys*** ve městě před celým národem (sleduje je tv) a ani se nestihne utřít. Kdo totiž na minutu přestane jít dopředu má upozornění. Kdo dostane upozornění 3 je zastřelen a hozen mezi ostatní mrtvoly na náklaďák. zajimavá kniha a nevíš kde bych ji sehnal v elektronické podobě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 http://uloz.to/3547398/king-stephen-dlouhy-pochod-by-sada23.txt Můj upload :):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 tak jsem včera večer přečet 1/3 a musím říct že se to čte jedním dechem fakt dobrá kniha nemohl by jsi mi ještě nějakou knihu doporučit od stephena kinga a nebo od někoho jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.