Sada23 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Zdravím. Hledám nějakou dobrou hororovou knihu. Chci si to číst v bookru tak abych věděl co stáhnout. Dík moc. Citovat
NexusWright Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Něco od Stephena Kinga? :) Citovat
patricenko Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Nebo od Toma Clancyho,teď mám od něho dvě knížky a jsou celkem dobré. EDIT:Sorry nevšiml jsem si že hororovou Citovat
RaiN1468624112 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Stephen King - Pochod. Není to sice úplně horor, ale jakmile to začneš číst, už nepřestaneš. Je to o době, kdy ameriku ovládne generál - diktátor. Každý rok, na jeho počest se uspořádává pochod. Vyberou z každé školy pár žáků. Pravidla pochodu jsou jasná - vyhraje jen jeden, ostatní jsou zastřeleni. Zajímavou atmosféru dokresluje věk postav a drsná atmosféra. Třeba tam je popsáno, jak se jeden z účastníků vys*** ve městě před celým národem (sleduje je tv) a ani se nestihne utřít. Kdo totiž na minutu přestane jít dopředu má upozornění. Kdo dostane upozornění 3 je zastřelen a hozen mezi ostatní mrtvoly na náklaďák. Citovat
Dupenka Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 RaiN napsal: Stephen King - Pochod.Není to sice úplně horor, ale jakmile to začneš číst, už nepřestaneš. Je to o době, kdy ameriku ovládne generál - diktátor. Každý rok, na jeho počest se uspořádává pochod. Vyberou z každé školy pár žáků. Pravidla pochodu jsou jasná - vyhraje jen jeden, ostatní jsou zastřeleni. Zajímavou atmosféru dokresluje věk postav a drsná atmosféra. Třeba tam je popsáno, jak se jeden z účastníků vys*** ve městě před celým národem (sleduje je tv) a ani se nestihne utřít. Kdo totiž na minutu přestane jít dopředu má upozornění. Kdo dostane upozornění 3 je zastřelen a hozen mezi ostatní mrtvoly na náklaďák. zajimavá kniha a nevíš kde bych ji sehnal v elektronické podobě? Citovat
Sada23 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 http://uloz.to/3547398/king-stephen-dlouhy-pochod-by-sada23.txt Můj upload :):) Citovat
Dupenka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 tak jsem včera večer přečet 1/3 a musím říct že se to čte jedním dechem fakt dobrá kniha nemohl by jsi mi ještě nějakou knihu doporučit od stephena kinga a nebo od někoho jiného Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.