gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Čau chlapy, mam problém spadlo mi PSP (Slim) a rozbil se mi display, našel by se nekdo poblíž ČESKEJCH BUDEJIC kdo by mě to spravil ? Pozn.: Když ho zapnu dioda svítí normal zeleně a v MENU slyšim zvuk normalně když klikam. FOTO ZDE -> http://s2.imgupload.cz/img/138126/y7WVU/DSC00109.JPG :arrow: Pište zde please nebo na ICQ 565 799 074 Samozřejmě vše zaplatím (součástky + práci) Předem velmi děkuji !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 santiknov Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 lol :D tak to mosela byt dobra rana :D co ti to psp udelalo ze si snim tak zachazal :D krasna ukazka praskleho displeja a myslim ze aj kryt je vpytli predni ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 REWik Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 No je to trochu asi bokem, ale umělecky rozbité :D Trochu mě to připomíná moře a vlny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Cau jj presne receno udelal to muj kamos :D ... ty nejsi asi z okoli CB teda co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 to neopravíš to chce prostě koupit nový display asi bych řekl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 To vim taky ! prave potrebuju nekoho kdo to vymeni ten display proste da do cajku aby bylo opet plne funkcni ... vse zaplatim + prace samozrejmne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 aha sorry nějak jsme nečetl jen nadpis, zkus ice dělá opravy a předělávky tohle by zmák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Jakej ICE please ? neposles odkaz na profil please ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Jakej ICE please ? neposles odkaz na profil please ? http://console-forum.net/member.php?u=11061 zkus ho, myslím, že ti to udělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 myslel me:D ja to ti kdyztak udelat muzu ale display si nechavam poslat ze zahranici protoze je tam levnejsi ale zas se na neho 3-4 tydny ceka pripadne mi pres soukromou zpravu posli icq. napisu ti na neho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Ahoj Ice hele ja si myslim ze na cene je celkem jedno ... na kolik by me to u tebe vyslo ? celkem se vsim vsudy myslim ... a odkad ses ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CHheVvy Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 SORRY ZA OT: promiň ice jestli vadí že jsem si tě bral do huby :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 triss Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Ahoj.Mrkni na youtube je tam mraky návodů a zase tak složité mi to nepřijde viz. Slim: na pravé straně youtube je dost jiných ukázek Fat: a náhradní display koupíš třeba na aukru http://aukro.cz/item869618767_lcd_display_sharp_pro_psp_2000_slim_novy.html Na aukru se mi hodněkrát stalo, že tam někdo prodával třeba rozbité PSP s funčnim displayem , analogem, dobrou baterkou a vydražilo se třeba za 950,- prostě nešlo zapnout a dotyčný to nechtěl řešit nějakou opravou a bylo pro něj jednodušší ho prodat.Tak pokud by si měl hlouběji do kapsy a extra si nepospíchal tak si můžeš na něco počíhat .o) Pokud máš alespoň trochu šikovné ruce a nebojíš se, tak není co řešit.(Hlavně opravovat v klidu a nikam nepospíchat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozlik4 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 :D na to psp sednul 100 kg chlap pěkně umelecky rozbite ice ti to spravi (umi to lip než na servisu ) kamos si u nej taky nechal zpravovat psp a vse mu funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 SORRY ZA OT: promiň ice jestli vadí že jsem si tě bral do huby :-)ne v pohode ;) vsak to tady na foru stejne mam napsane:D na to psp sednul 100 kg chlap pěkně umelecky rozbite ice ti to spravi (umi to lip než na servisu ) kamos si u nej taky nechal zpravovat psp a vse mu fungujeaspon nekdo to napise ze je spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukhi Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Na aukru se mi hodněkrát stalo, že tam někdo prodával třeba rozbité PSP s funčnim displayem , analogem, dobrou baterkou a vydražilo se třeba za 950,- prostě nešlo zapnout a dotyčný to nechtěl řešit nějakou opravou a bylo pro něj jednodušší ho prodat.Tak pokud by si měl hlouběji do kapsy a extra si nepospíchal tak si můžeš na něco počíhat .o) Jak si to myslel ? co sím měl nebo co:):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 triss Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Na aukru se mi hodněkrát stalo, že tam někdo prodával třeba rozbité PSP s funčnim displayem , analogem, dobrou baterkou a vydražilo se třeba za 950,- prostě nešlo zapnout a dotyčný to nechtěl řešit nějakou opravou a bylo pro něj jednodušší ho prodat.Tak pokud by si měl hlouběji do kapsy a extra si nepospíchal tak si můžeš na něco počíhat .o)Jak si to myslel ? co sím měl nebo co:):) Tím jsem myslel, že proč dávat X peněz za display když se dá koupit třeba nefunkční PSP s dobrým(náhradním) displayem a mraky (nahrádníma) věcma za rozumnej peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
gatuso13
Čau chlapy, mam problém spadlo mi PSP (Slim) a rozbil se mi display, našel by se nekdo poblíž ČESKEJCH BUDEJIC kdo by mě to spravil ?
Pozn.: Když ho zapnu dioda svítí normal zeleně a v MENU slyšim zvuk normalně když klikam.
FOTO ZDE -> http://s2.imgupload.cz/img/138126/y7WVU/DSC00109.JPG
:arrow: Pište zde please nebo na ICQ 565 799 074
Samozřejmě vše zaplatím (součástky + práci)
Předem velmi děkuji !!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.