gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Čau chlapy, mam problém spadlo mi PSP (Slim) a rozbil se mi display, našel by se nekdo poblíž ČESKEJCH BUDEJIC kdo by mě to spravil ? Pozn.: Když ho zapnu dioda svítí normal zeleně a v MENU slyšim zvuk normalně když klikam. FOTO ZDE -> http://s2.imgupload.cz/img/138126/y7WVU/DSC00109.JPG :arrow: Pište zde please nebo na ICQ 565 799 074 Samozřejmě vše zaplatím (součástky + práci) Předem velmi děkuji !! Citovat
0 santiknov Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 lol :D tak to mosela byt dobra rana :D co ti to psp udelalo ze si snim tak zachazal :D krasna ukazka praskleho displeja a myslim ze aj kryt je vpytli predni ne?? Citovat
0 REWik Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 No je to trochu asi bokem, ale umělecky rozbité :D Trochu mě to připomíná moře a vlny :D Citovat
0 gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Cau jj presne receno udelal to muj kamos :D ... ty nejsi asi z okoli CB teda co ? Citovat
0 CHheVvy Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 to neopravíš to chce prostě koupit nový display asi bych řekl Citovat
0 gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 To vim taky ! prave potrebuju nekoho kdo to vymeni ten display proste da do cajku aby bylo opet plne funkcni ... vse zaplatim + prace samozrejmne Citovat
0 CHheVvy Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 aha sorry nějak jsme nečetl jen nadpis, zkus ice dělá opravy a předělávky tohle by zmák Citovat
0 gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Jakej ICE please ? neposles odkaz na profil please ? Citovat
0 JerRry Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Jakej ICE please ? neposles odkaz na profil please ? http://console-forum.net/member.php?u=11061 zkus ho, myslím, že ti to udělá.. Citovat
0 ice22222 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 myslel me:D ja to ti kdyztak udelat muzu ale display si nechavam poslat ze zahranici protoze je tam levnejsi ale zas se na neho 3-4 tydny ceka pripadne mi pres soukromou zpravu posli icq. napisu ti na neho Citovat
0 gatuso13 Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Ahoj Ice hele ja si myslim ze na cene je celkem jedno ... na kolik by me to u tebe vyslo ? celkem se vsim vsudy myslim ... a odkad ses ? Citovat
0 CHheVvy Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 SORRY ZA OT: promiň ice jestli vadí že jsem si tě bral do huby :-) Citovat
0 triss Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Ahoj.Mrkni na youtube je tam mraky návodů a zase tak složité mi to nepřijde viz. Slim: na pravé straně youtube je dost jiných ukázek Fat: a náhradní display koupíš třeba na aukru http://aukro.cz/item869618767_lcd_display_sharp_pro_psp_2000_slim_novy.html Na aukru se mi hodněkrát stalo, že tam někdo prodával třeba rozbité PSP s funčnim displayem , analogem, dobrou baterkou a vydražilo se třeba za 950,- prostě nešlo zapnout a dotyčný to nechtěl řešit nějakou opravou a bylo pro něj jednodušší ho prodat.Tak pokud by si měl hlouběji do kapsy a extra si nepospíchal tak si můžeš na něco počíhat .o) Pokud máš alespoň trochu šikovné ruce a nebojíš se, tak není co řešit.(Hlavně opravovat v klidu a nikam nepospíchat) Citovat
0 kozlik4 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 :D na to psp sednul 100 kg chlap pěkně umelecky rozbite ice ti to spravi (umi to lip než na servisu ) kamos si u nej taky nechal zpravovat psp a vse mu funguje Citovat
0 ice22222 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 SORRY ZA OT: promiň ice jestli vadí že jsem si tě bral do huby :-)ne v pohode ;) vsak to tady na foru stejne mam napsane:D na to psp sednul 100 kg chlap pěkně umelecky rozbite ice ti to spravi (umi to lip než na servisu ) kamos si u nej taky nechal zpravovat psp a vse mu fungujeaspon nekdo to napise ze je spokojeny Citovat
0 Lukhi Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Na aukru se mi hodněkrát stalo, že tam někdo prodával třeba rozbité PSP s funčnim displayem , analogem, dobrou baterkou a vydražilo se třeba za 950,- prostě nešlo zapnout a dotyčný to nechtěl řešit nějakou opravou a bylo pro něj jednodušší ho prodat.Tak pokud by si měl hlouběji do kapsy a extra si nepospíchal tak si můžeš na něco počíhat .o) Jak si to myslel ? co sím měl nebo co:):) Citovat
0 triss Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Na aukru se mi hodněkrát stalo, že tam někdo prodával třeba rozbité PSP s funčnim displayem , analogem, dobrou baterkou a vydražilo se třeba za 950,- prostě nešlo zapnout a dotyčný to nechtěl řešit nějakou opravou a bylo pro něj jednodušší ho prodat.Tak pokud by si měl hlouběji do kapsy a extra si nepospíchal tak si můžeš na něco počíhat .o)Jak si to myslel ? co sím měl nebo co:):) Tím jsem myslel, že proč dávat X peněz za display když se dá koupit třeba nefunkční PSP s dobrým(náhradním) displayem a mraky (nahrádníma) věcma za rozumnej peníz. Citovat
Otázka
gatuso13
Čau chlapy, mam problém spadlo mi PSP (Slim) a rozbil se mi display, našel by se nekdo poblíž ČESKEJCH BUDEJIC kdo by mě to spravil ?
Pozn.: Když ho zapnu dioda svítí normal zeleně a v MENU slyšim zvuk normalně když klikam.
FOTO ZDE -> http://s2.imgupload.cz/img/138126/y7WVU/DSC00109.JPG
:arrow: Pište zde please nebo na ICQ 565 799 074
Samozřejmě vše zaplatím (součástky + práci)
Předem velmi děkuji !!
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.