dukemb Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 zdarek, zkousel jsem u plno her multak a naprosta pohodicka...ale u GTA:LCS, kdyz se to zacne nahravat tak to slitne, jestli je to tim ze to mam riply na 600MB...fakt nevim co stim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jOsHuAs Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 No buď rád že se dostaneš aspoň tam, mi s kamošem ze třídy se nespojíme ani přes AD-HOC vůbec nevím proč už jsme skulili mnoho metod a nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 Taky mi jdou všemožné hry ale GTA:LCS prostě nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 ale zajímavy je ze VCS funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.