MAMUTH Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Hledam lidi, kteri by meli zajem hrat online. Muj psn nick je MAMUTHcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Level? Já jsem 13 mohli bchom něco dát. Můj nick Biobarr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 mam level 47 za rolanda, ale mam rozehranyho jeste bricka tusim taky na 13 levlu,tak bych mohl hrat s nim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SuCháč_cz Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Zdarec hlásím se taky zrovna včéra mi ta hra přišla nick: suchac_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 xDante1986 Hunter lv ??? (tuším 12) moc jsem to ještě nehrál, ale hraju jen po večerech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logic Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Logic_Zutroy mam 37 lvl, chybej mi dve trofeje na platinu :-D lvl 40 a 50 kdyby nekdo chtel hrat tak me pridejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.