Jersey Jazz Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 jen taka otázka bezdratovy net ps3 a kabel rj-45 slo by to takle propojit aby to fungovalo?v kompu net a z něho kabel do ps3 jel by takle net v ps?jen mě to tak napadlo jelikož nemužu rozjet wifi v ps to neva jen chci vědet jesli to funguje třeba s timhle http://www.electroworld.cz/product/pocitace-a-prislusenstvi/prislusenstvi/kabely-pc/GV02B/sitovy-kabel-gv02b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Ten kabel je vyhovující, nicméně zapojením přes PC si silně zkomplikuješ připojení PS3. Co ti nejede na te wifi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 no spojeni navaže ale ip adresa dicky vyprši,přes nero sem ale normalně sdilel soubory,signal 100% to šecko ide akorat ta ip adresa zadaval sem ji i ručně třeba na psp mi to jede vim co a jak ale u toho nějak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Co máš za router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 pravě že nemam router ale usb wifi klíč jesli to neni tím no. tp link tl wn 322 g sem to kupoval kvuli psp ale s ps3 to komunikuje taky akorat mě to nechce pustit na net tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Hele a co koupit nejakej router, budeš mít navždy pokoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 koupim koupim nejlepši řešeni chtěl sem prozatim vyskoušet toto ale zbytečně kupovat kabel za 100 to dodam par kč a kupim třeba nějaky ten d link ty sou dobre no nic jen sem chtěl vědet jesli by šlo to propojeni ale dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jersey Jazz
jen taka otázka bezdratovy net ps3 a kabel rj-45 slo by to takle propojit aby to fungovalo?v kompu net a z něho kabel do ps3 jel by takle net v ps?jen mě to tak napadlo jelikož nemužu rozjet wifi v ps to neva jen chci vědet jesli to funguje třeba s timhle http://www.electroworld.cz/product/pocitace-a-prislusenstvi/prislusenstvi/kabely-pc/GV02B/sitovy-kabel-gv02b
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.