BitLord Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Zdravím ,mám problém , Ráno ještě šla Wifi , a teď už nejde píše že není zaplá : A connect error has occurred. The wireless switch on the PSP system is not turned on, Jak ho mám zapnout ? skoušel jsem dát obnovení nastavení ale wifi stejnak nejde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Nevím jak je to u GO ale u všech PSP zatím bylo na wifi posuvné tlačítko...tak to zkoukni xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 nevím jak je to u pspgo! ale u starsich psp byl takovej přepínač a vedle něj nápis wlan a tim se wifi buď zapínala nebo vypínala. myslim ze pspgo! by nekde melo mit tento prepinac take edit: pozde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jo na leve strane pod slotem na M2 je posuvny tlacitko na zapnuti ..zksu to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.