LoebWRC Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Mate tuhle klavesnici nekdo? Kdyz sem videl u kamose (na vlastni PS3 cekam - jeste tyden) jak to tam "ladi" tema sipkama tak to me asi bude vadit. tohle si myslim je pohodlnejsi. Jak se klavesnice nabiji?? Citovat
0 trotlos Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2010 Normalne pres USB kabel jako ovladac. A pro info > klavesnice funguje vcetne touchpadu i s PC :-) Citovat
0 LoebWRC Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Kde je touchpad, na to keypadu? Citovat
0 huhla Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Kde je touchpad, na to keypadu? trotlos tě chtěl jen upozornit že můžeš použít klávesnici z PC, nebo přímo bezdrátový set - http://www.alza.cz/ps3-klavesnice-s-touchpadem-d84679.htm Citovat
0 LoebWRC Odesláno Leden 7, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Jo taak, diky hosi:) oba thanks Citovat
0 trotlos Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 ja to asi spatne napsal... kdyz na keypadu zmacknes k tomu urcenej cudl tlacitka se zmeni na jeden velkej touchpad. A jen pro info jsem chtel upozornit ze Sony keypad jde pripojit k PC a funguje. Huhla: tuhle klavesnici taky mam a je u ni docela problem ze na ni neni L1-L3/R1-R3 takze treba zoom v PS3 prohlizeci neumim udelat jinak nez pres menu a to je dost zdlouhave :-( takze ji pouzivam u PC :-)) a k PS3 jsem si poridil Sony keypad. Citovat
0 huhla Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 ja to asi spatne napsal...kdyz na keypadu zmacknes k tomu urcenej cudl tlacitka se zmeni na jeden velkej touchpad. A jen pro info jsem chtel upozornit ze Sony keypad jde pripojit k PC a funguje. Huhla: tuhle klavesnici taky mam a je u ni docela problem ze na ni neni L1-L3/R1-R3 takze treba zoom v PS3 prohlizeci neumim udelat jinak nez pres menu a to je dost zdlouhave :-( takze ji pouzivam u PC :-)) a k PS3 jsem si poridil Sony keypad. nemam primo tuto klávesnici ale BT s myšoidem pro PC ovladac mam neustale po ruce, kvuli zminovanym nedostatkum :lol: Citovat
0 trotlos Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 u normalni PC klavesnice to chapu ale ta LOGITECH media board pro je primo pro PS3 urcena takze tam je to dost velke minus :-( Ma ovladani pro BD ale L/R tlacitka tam nedaj...:-/ Citovat
0 huhla Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 u normalni PC klavesnice to chapu ale ta LOGITECH media board pro je primo pro PS3 urcena takze tam je to dost velke minus :-( Ma ovladani pro BD ale L/R tlacitka tam nedaj...:-/ Ja si ji nekupoval hlavně z toho důvodu že s ní jsou problémy při instalaci Linux do PS3. Citovat
Otázka
LoebWRC
Mate tuhle klavesnici nekdo? Kdyz sem videl u kamose (na vlastni PS3 cekam - jeste tyden) jak to tam "ladi" tema sipkama tak to me asi bude vadit. tohle si myslim je pohodlnejsi. Jak se klavesnice nabiji??
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.