hotdog Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 hraje někdo tuto hru, dá se k tomu připojit jiná kamera??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzabransky Odesláno Duben 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2010 No mě zajímalo kde ji sehnat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxafe Odesláno Květen 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2011 koupil jsem orig. hru i s kamerou, ale zatím jsem ji nerozběhl, mod 4.3, po připojení kamery wii vytuhne, černá obrazovka, pomůže jen vypnout napájení a odpojit kameru, ale pak to zase chce abych to vypl a připojil kameru, budu vděčný za radu, pokud se již někdo s tímhle problémem už setkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 a mas odpojeny disk a hru spoustis jako normalne ? (pres klasicky kanal vlevo nahore?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxafe Odesláno Květen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2011 Mám HDD odpojený, protože mám do portu připojenou kameru, pouštím hru jako origo SportResort co byl k tomu. Hledal jsem a asi bude potřeba IOS 58 ? ovladač pro kameru. Ale 4.3 by ho měl mít, tak nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.