Ahoj,narazil jsem po 14denim pouzivani na peknej problem,nemam v konzoli zadnou volnou pamet
jak to vzniklo: (verze FW 3,4)
- nainstaloval jsem si Hack konzole + USB loader GX + NEO GAMMA + WAD MANAGER
- hry poustim z USB HDD
Nic jineho jsem do konzole nenahraval,Internet na konzoli pouzvam jen na stahovani obrazku k Image Hram(to se uklada na SD kartu)
Vcera jsem si nainstaloval 45Mb velkou hru World of Goo a konzole mi zahlasila plnou pamet. smazal jsem save(ted jich mam asi 20) a nepomohlo. Tak jsem musel presunout z WII na kartu WII@Internet Channel(velikost 1600bloku)
Ted mam v WII volnejch 1590bloku!
Jde nejak rozsirit pamet WII?
Jdou spoustet aplikace a hry i z jineho mista nez interni pamet WII? Treba z SD,nebo neco do Bame Cube portu?
chci si nahrat dalsich par her ktere se instaluji do WII a vlastne neni kam..
Otázka
Igoreso
Ahoj,narazil jsem po 14denim pouzivani na peknej problem,nemam v konzoli zadnou volnou pamet
jak to vzniklo: (verze FW 3,4)
- nainstaloval jsem si Hack konzole + USB loader GX + NEO GAMMA + WAD MANAGER
- hry poustim z USB HDD
Nic jineho jsem do konzole nenahraval,Internet na konzoli pouzvam jen na stahovani obrazku k Image Hram(to se uklada na SD kartu)
Vcera jsem si nainstaloval 45Mb velkou hru World of Goo a konzole mi zahlasila plnou pamet. smazal jsem save(ted jich mam asi 20) a nepomohlo. Tak jsem musel presunout z WII na kartu WII@Internet Channel(velikost 1600bloku)
Ted mam v WII volnejch 1590bloku!
Jde nejak rozsirit pamet WII?
Jdou spoustet aplikace a hry i z jineho mista nez interni pamet WII? Treba z SD,nebo neco do Bame Cube portu?
chci si nahrat dalsich par her ktere se instaluji do WII a vlastne neni kam..
dekuji za rady..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.