Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Málo pameti :(

Igoreso

Otázka

Ahoj,narazil jsem po 14denim pouzivani na peknej problem,nemam v konzoli zadnou volnou pamet

jak to vzniklo: (verze FW 3,4)

- nainstaloval jsem si Hack konzole + USB loader GX + NEO GAMMA + WAD MANAGER

- hry poustim z USB HDD

Nic jineho jsem do konzole nenahraval,Internet na konzoli pouzvam jen na stahovani obrazku k Image Hram(to se uklada na SD kartu)

Vcera jsem si nainstaloval 45Mb velkou hru World of Goo a konzole mi zahlasila plnou pamet. smazal jsem save(ted jich mam asi 20) a nepomohlo. Tak jsem musel presunout z WII na kartu WII@Internet Channel(velikost 1600bloku)

Ted mam v WII volnejch 1590bloku!

Jde nejak rozsirit pamet WII?

Jdou spoustet aplikace a hry i z jineho mista nez interni pamet WII? Treba z SD,nebo neco do Bame Cube portu?

chci si nahrat dalsich par her ktere se instaluji do WII a vlastne neni kam..

dekuji za rady..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

dekuji za informace,pravda ze manual jsem necetl :) ale zadne video na smazani jsem tam nenasel :(

kazdopadne vim jak nainstalovat WAD hry do WII,ale jak se nainstaluji na SD kartu?

Edit: samozrejmne ze nestahuji legal,ale mam je z torrentu :) nedostava se penez :(

jeste se zaptam,na co je Wii key?

http://www.aukro.cz/item876898137_sd_card_adapter_pro_nintendo_wii_novy_zaruka.html

dekuji vsem :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak ja nepouzivam WAD HBC aplikace, vsechno cpu na kartu...sice spoustim z HBC kanalu, ale mista je dost... :)

Kazdopadne cokoli si nainstalujes treba z Shopu, tak lze cpat na kartu, ale jen pro sebe... jine wii to nenacte (da se to z toho dostat a udelat wad apod, ale je to narocnejsi - musis extrahovat Nand a pak key atd...) a dalsi vyhoda je, ze cokoli si koupis za pointy, tak si muzes kdykoliv znovu stahnout zadaco, takze klidne WGoo smaznout a pak nekdy stahnout...

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj mam mensi problem.jak nainstaluju hry primo na sd card?pouzivam wad manager 1,3 jelikoz pres 1,5 mi nejdou instalovat wady.Verzi firmwaru mam 4,2.jediny co mi de,sou lost wind 2 a golden axe a to sem zkousel 25titulu.hry sem instaloval a posleze presunul na SDHC.diky za ochotu

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu