Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Internet v PS3 od O2

Tunings

Otázka

Můžete mi prosím někdo poradit co mám zadat do DEFAULT ROUTER v PS3 když to chci připojit na internet.SUBNET MASK,IP ADRESA atd.. vím co mám zadat,ale ten DEFAULT ROUTER vůbec netuším co tam mám dát.Ani technik od O2 nevěděl,jen mi nahlásil IP,PRIMARY a SECONDARY.PS3 mi předevčírem odešla a tak sem si obědnal novou,ale už si nepamatuju jak sem to nastavoval.Zkoušel sem hrát přes WI-fi bez kabelu.Mám modem co mi vysílá i WI-FI ,ale při hře mi to padá a jako kdyby ta hra byla opožděná.Přes ten kabel je to prostě stabilnější.Dík za radu!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Default router je IP modemu. Kolik PC je připojeno k tomu modemu, pokud aspoň jeden ta si otevři příkazový řádek a napiš tam "ipconfig" výchozí brána je IP default router.

Příkazový řádek vyvoláš:

tlačítko Start/spustit/cmd

p.s. ve vistách nejsou defaultně povolené příkazy typu tracert, ipconfig, netstat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu