PAtricz.eQ Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Ahojte, co si myslíte o tomto pouzdru na psp?? Je tam napsáno že je pro 2000 i 3000 , je to možnéé?? díky za radu!! http://www.aukro.cz/item873698574_silikonovy_obal_na_sony_psp_2000_psp_3000.html#gallery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oLeKs Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 ja si myslim ze je to mozne kamos ho ma na 3000 a v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 jasne proc by ne? vzdyt jsou uplne stejne velke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 mám též akorát průhledný a určitě jde na 2k a 3k ale dám ti radu mockrát ten obal nenavlékej a nesundávej protože se ti rozerve jako mě. Asi tak 10x jsem to udělal a mam po něm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 obcas bych ho sundal (pokud bych mel pod obalem prach) a vycistil jinak je jasne ze ho nemuzes sundavat kazdou chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 obcas bych ho sundal (pokud bych mel pod obalem prach) a vycistiljinak je jasne ze ho nemuzes sundavat kazdou chvili Taky že jsem ho sundával když jsem měl pod tím prach a jednou prostě to ruplo no. A radím ti navlíkej to tak že prvně navlékneš stranu na které jsou tlačítka X O .... protože tam to je nejtenčí a pak navlíkej zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Kámoš ho měl ale rozerval se mu a novej už si nekupoval no jemu tky nic nevydrží :D jinak určitě půjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PAtricz.eQ
Ahojte, co si myslíte o tomto pouzdru na psp?? Je tam napsáno že je pro 2000 i 3000 , je to možnéé?? díky za radu!! http://www.aukro.cz/item873698574_silikonovy_obal_na_sony_psp_2000_psp_3000.html#gallery
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.