Spy3 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Zdravím, mám problém program funguje, ale pokud zapnu hru Mario Galaxy, tak mi to hlásí připojit přídavný joystick a nepustí mě to dál :cry: Nevíte jak to mám nastavit, aby to fungovalo? Předem děkuji za Vaše odpovědi. S pozdravem Spy3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato1239 Odesláno Říjen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2010 cauko som tu novy ale viem aky mas problem ja som na tomto cemulatore chcel hrat sonic and sega all stars racing a ukazovalo mi to ze mam pripojit joystik najprv som si to nevsimal a drzal som ENTER az pokial to nezmizlo a potom nastala chyba ze nic nechcelo fungovat a tu je ten hacik tento emulator je robeny na sposob WII takze ak tato tvoja hra potrebuje ten realny joistik takze vyvojari dolphyn pisali v jednom ich clanku ze sa budu snazit tuto chybu napravit takze zostava len cakat a ak sa ti nechce zozen si joistik na wii a skus ho napojit na PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.