Spy3 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Zdravím, mám problém program funguje, ale pokud zapnu hru Mario Galaxy, tak mi to hlásí připojit přídavný joystick a nepustí mě to dál :cry: Nevíte jak to mám nastavit, aby to fungovalo? Předem děkuji za Vaše odpovědi. S pozdravem Spy3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 myslím že nejjednodussi (ale zaroven nejdrahsi) reseni je koupit si Wii :D (z bazaru se da sehnat i za 3K :) ) edit: a abych promluvil i k tematu- emulator Wii her proste nemuzes poradne podporovat hry :) PC emu totiz NEDOKAZE rozeznat vubec smer wiimotu a u Mario Galaxy je docle ten pohyb wiimotem dulezity :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Spy3
Zdravím,
mám problém program funguje, ale pokud zapnu hru Mario Galaxy, tak mi to hlásí připojit přídavný joystick a nepustí mě to dál :cry: Nevíte jak to mám nastavit, aby to fungovalo? Předem děkuji za Vaše odpovědi.
S pozdravem Spy3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.