Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

chtěl bych se Vás zeptat, jak jste na tom z PSN Store (CZ) co se týče rychlosti stahování. Ať PS3ku mám připojenou přes Wifi nebo Ethernet, z download managementu konzole se mi z PSN stahuje 1MB za zhruba 15 až 20s. Rychlost netu 8Mbit mám v pořádku, na PC v tu samou chvíli když pustím download např. z bonuswebu, či rapidu, tak to šlape jak z praku.

Druhá věc mě trápí, že když pustím konzoli a připojím se k PSN, tak se začíná načítat seznam přátel, jenže to je pomalu na cigárko, než se mi těch 8 přátel postupně načte. U některých vypadne obrázek avataru a chybí popisek posledního přihlášení.

Můžu Vás poprosit o nějakou zkušenost, zda máte někdo podobné problémy. To jsou PSN servery tolik vytížené?

Měl jsem PS3ku před rokem a pak jsem ji prodal. Pamatuji si, jak tyhle problémy nebyli, download šlapal jak z praku. Nedávno se mi po ni zastesklo a sehnal Slima s pár hot titulama. Nicméně po tomto zjištění jsem zklamanej a jako novinář, který si nenechá srát na hlavu se pokusím to nechat Sony Czech sežrat.

Odesláno
  LOPO_X napsal:
co chces plno lidi nakupilo trojky a je v tom trochu gulas nes se to vse sesroti me treba stve ze kdyz synchronizuju trofeje tak se mi v profilu objevi az tak za pul hodiny

pravda, myslim ze tohle je chyba posledniho updatu, protoze predtim se sice trofeje nacitali dlouho, nebo vubec, ale kdyz se nacetli, tak byly i v profilu hned... ted ne:(

jinak co se toho netu tyka, asi to vazne bude tim, ze si moc lidi poridilo PS3 a servry Sony na to nejsou pripraveny... mam totiz ten samy problem. Jako tu pise Slimák

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu