Slimák Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Zdravím, chtěl bych se Vás zeptat, jak jste na tom z PSN Store (CZ) co se týče rychlosti stahování. Ať PS3ku mám připojenou přes Wifi nebo Ethernet, z download managementu konzole se mi z PSN stahuje 1MB za zhruba 15 až 20s. Rychlost netu 8Mbit mám v pořádku, na PC v tu samou chvíli když pustím download např. z bonuswebu, či rapidu, tak to šlape jak z praku. Druhá věc mě trápí, že když pustím konzoli a připojím se k PSN, tak se začíná načítat seznam přátel, jenže to je pomalu na cigárko, než se mi těch 8 přátel postupně načte. U některých vypadne obrázek avataru a chybí popisek posledního přihlášení. Můžu Vás poprosit o nějakou zkušenost, zda máte někdo podobné problémy. To jsou PSN servery tolik vytížené? Měl jsem PS3ku před rokem a pak jsem ji prodal. Pamatuji si, jak tyhle problémy nebyli, download šlapal jak z praku. Nedávno se mi po ni zastesklo a sehnal Slima s pár hot titulama. Nicméně po tomto zjištění jsem zklamanej a jako novinář, který si nenechá srát na hlavu se pokusím to nechat Sony Czech sežrat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 co chces plno lidi nakupilo trojky a je v tom trochu gulas nes se to vse sesroti me treba stve ze kdyz synchronizuju trofeje tak se mi v profilu objevi az tak za pul hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 co chces plno lidi nakupilo trojky a je v tom trochu gulas nes se to vse sesroti me treba stve ze kdyz synchronizuju trofeje tak se mi v profilu objevi az tak za pul hodiny pravda, myslim ze tohle je chyba posledniho updatu, protoze predtim se sice trofeje nacitali dlouho, nebo vubec, ale kdyz se nacetli, tak byly i v profilu hned... ted ne:( jinak co se toho netu tyka, asi to vazne bude tim, ze si moc lidi poridilo PS3 a servry Sony na to nejsou pripraveny... mam totiz ten samy problem. Jako tu pise Slimák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 me to takhle nedela, chyba bude podle me nekde u vas, mam friendlist plny a naste se vzdy max. do 15 sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fany0 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 me to takhle nedela, chyba bude podle me nekde u vas, mam friendlist plny a naste se vzdy max. do 15 sekund Souhlas,nemam s tim taky zadny problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 taky nemámžádný problém v ničem ten je asi u vás:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 mě po tom updatu ty trofeje jedou v poho a stahuji plnou rychlostí což je 19mb/s tak nevím bude to tvoje chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 u mě uplně v poho zhruba 500 kb/s, trofeje 15s uplně na pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 trofeje se synchuji hned ale jak to synchronizuju tak tam nejsou prictene proste se mi ukaze stary profil a az za pul hodiny tam jsou teprve zapsane mozna to bude poctem trofeji ktere nasbiram nez synchnu kdyz jich udelam tak 10 tak jsou s tim problemy ale jak udelam 1-2 tak jsou tam hned Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slimák Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Těžko říci, kde je chyba. Mám O2 ADSL, NAT 2, IP adresu PS3 mám v DMZ. Třeba od pátku to chodilo bezproblému a seznam přátel se načítal v pohodě a rychle. Dnes mám stejný problém. Strojem to nebude, dělala mi to i 80GB verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boldri Odesláno Leden 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2010 Jsem připojenej na káblu od UPC a žádnej problém. Stahování jede v poho a trofeje a friendlist se načítaj po pár sekundách. Že by problém s ADSL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Leden 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2010 LOPO_X hele někde jsem četl že to trvá kolem 15minut někdy pomalej nebo rychlej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alex33cz Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 já mám vše ok, připojení 20MB UPC... jsem spokojený, vše načítá bleskurychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 mě se od posledního updatu sekla 3x ps3 do tý ddoby nic a poprvý hned po updatu.....sony odvádí špičkovou práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Leden 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2010 3.15? mne ani jednou a to sjem ho tam dal hned jak vysel.. (PS3 slim 250GB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feraxcz Odesláno Leden 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2010 nacitani bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.