Patagon Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Zdarec, chtěl bych si koupit extérní disk, ale nejsme v tom zas tak zběhlý, tak bych rád nějakou radu :idea:. Co jsem se díval, tak mě nejvíc zaujal WD MY Book Essential 1TB nebo WD My Book Elite 1TB. Rád bych, aby mi někdo poradil jaký z nich vybrat nebo raději jiný, či nějakou alternativu. S koupí bych se chtěl vejít do 3 000,- Kč :bash:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Doporučuju ti Samsung Story Station 1500GB vlastním ho a jsem nadmíru spokojen,tichý,rychlý a spolehlivý. http://www.alza.cz/samsung-3-5-story-station-1-5tb-d132422.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warp Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Taky ho mam. Ten samsung je bezkonkurencni co se tyce ceny a kvality i kapacity. V Alze navic za dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 Taky ho mam. Ten samsung je bezkonkurencni co se tyce ceny a kvality i kapacity. V Alze navic za dobrou cenu. Plně s tebou souhlasim zakoupil jsem ho před vánocemi za super cenu 2590,-kč a fakt je to co se týče ceny/kvality nejlepší volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patagon Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Díky za tip. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.