Patagon Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Zdarec, chtěl bych si koupit extérní disk, ale nejsme v tom zas tak zběhlý, tak bych rád nějakou radu :idea:. Co jsem se díval, tak mě nejvíc zaujal WD MY Book Essential 1TB nebo WD My Book Elite 1TB. Rád bych, aby mi někdo poradil jaký z nich vybrat nebo raději jiný, či nějakou alternativu. S koupí bych se chtěl vejít do 3 000,- Kč :bash:. Citovat
Road-Master Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Doporučuju ti Samsung Story Station 1500GB vlastním ho a jsem nadmíru spokojen,tichý,rychlý a spolehlivý. http://www.alza.cz/samsung-3-5-story-station-1-5tb-d132422.htm Citovat
Warp Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Taky ho mam. Ten samsung je bezkonkurencni co se tyce ceny a kvality i kapacity. V Alze navic za dobrou cenu. Citovat
Road-Master Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Taky ho mam. Ten samsung je bezkonkurencni co se tyce ceny a kvality i kapacity. V Alze navic za dobrou cenu. Plně s tebou souhlasim zakoupil jsem ho před vánocemi za super cenu 2590,-kč a fakt je to co se týče ceny/kvality nejlepší volba. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.