REWik Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 7, 2010 Zdarec, dnes sem si stáhl Mad Moxxi's Underdome Riot DLC a doufal sem, že mě to pro moji postavu 50 lvl uvolní max lvl 70. Ale když sem udělal pár questůve hře, tak mě nepřibyla ani 1 exp :( No a zajímaloby mě jaktože teda se na mě při online hře připojují hráči s levelem 70. Citovat
fail888 Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 Zdarec, dnes sem si stáhl Mad Moxxi's Underdome Riot DLC a doufal sem, že mě to pro moji postavu 50 lvl uvolní max lvl 70. Ale když sem udělal pár questůve hře, tak mě nepřibyla ani 1 exp :( No a zajímaloby mě jaktože teda se na mě při online hře připojují hráči s levelem 70. musíš si udelat novu postavu inak to nejde ... Citovat
MAMUTH Odesláno Leden 11, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 11, 2010 pockej...to mi chces rict ze musim celou hru projet znovu, abych mohl mit level 70? co je tohle za bullshit?!!! to se mi teda zas az tak nechce Citovat
Pennywise Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2010 Lidi máte tady někdo platinu z Borderlands? Nebo teda aspoň tuto trofej: And They'll Tell Two Friends Hraj kooperační hru se zaměstnancem studia Gearbox nebo někým kdo ten achievement již má Docela by jste mi tím pomohli,měla by to být teda otázka minutky, předem dík Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2010 pockej...to mi chces rict ze musim celou hru projet znovu, abych mohl mit level 70? co je tohle za bullshit?!!! to se mi teda zas az tak nechce Level myslím na 70 zvede až to poslední DLC The secret weapons on General Knox nebo tak nějak se ten dlc jmenuje ...jine bohužel ne ... tzy dva zvišují pouze trofeje / aichventy na 1250 mam takovej dojem :) Citovat
LOPO_X Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2010 Lidi máte tady někdo platinu z Borderlands? Nebo teda aspoň tuto trofej: And They'll Tell Two Friends Hraj kooperační hru se zaměstnancem studia Gearbox nebo někým kdo ten achievement již má Docela by jste mi tím pomohli,měla by to být teda otázka minutky, předem dík zajdi tady http://www.ps3trophies.org/forum/borderlands/ a navstiv boostovaci topic urcite se s nekym domluvis Citovat
Jonny1619 Odesláno Únor 25, 2010 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2010 Lidi máte tady někdo platinu z Borderlands? Nebo teda aspoň tuto trofej: And They'll Tell Two Friends Hraj kooperační hru se zaměstnancem studia Gearbox nebo někým kdo ten achievement již má Docela by jste mi tím pomohli,měla by to být teda otázka minutky, předem dík Tuto trofej mám, pokud chceš, tak si mě přidej a pomůžu ti jí získat, můj nick je Jonny-1619 Citovat
Koblizek Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 Jak mi dojde nova PS3 tak pujdu Citovat
patasus Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 Odměna za dohrání Mad Moxxi's Underdome Riot je 70. level?? Chybí mi udělat 2 poslední dlouhé arény (jinak všechny trophies mám - včetně ostatních DLCs) a vždy jsem měl max level 69.... EDIT: max. level je URČITĚ 69...víc to fakt to nejde :) Citovat
Nanaki Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 16, 2011 Tuším, že 69 je max. Za Mad Moxxi by měly být nějaké skill pointy. Citovat
Lantos Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Já to zase rozehrál, měl sem Sirénu na 69 lvl (smazal se mi save). Teď sem rozehrál Mordecaie (hunter). Citovat
kejsi Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 ja ted taky hraju za huntera, prave sem udelal lvl 33 a chtel bych zkusit co-op, je tady nekdo na podobne urovni? :) Citovat
Lantos Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 ja ted taky hraju za huntera, prave sem udelal lvl 33 a chtel bych zkusit co-op, je tady nekdo na podobne urovni? :) Já mám 26 lvl a jsem na začátku u Crazy Earla. Co-op bych dal. Citovat
Nanaki Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Já mám teprve 20, na začátku Dahl Headlands. Za Sirénu. Citovat
Lantos Odesláno Leden 17, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 17, 2011 Já mám teprve 20, na začátku Dahl Headlands. Za Sirénu. Za Sirénu jsem to 2x dohrál, hrálo se mi s ní o dost lépe než za Huntera. Bersekra ani vojáka jsem ještě nezkoušel. Citovat
kejsi Odesláno Únor 25, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2011 mel nekdo z vas problemy se ziskanim trofeje za zabiti tech loot midgets v addonu "t-bone"? vcera jsem na jedno zahrani zabil vsech 5 a trofej se mi nepripsala... :/ Citovat
Carl Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 18, 2011 čau všichni mám problém s dlcčkama,mám goty,dlc jsou jako bonus content pod hrou a když jsem je nainstaloval a spustil hru tak mi to tam nikde nenabízí jak to teda je ? Citovat
Nanaki Odesláno Listopad 19, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 19, 2011 Úplně na začátku hry nejsou k dispozici. Chvíli hraj a časem budou k dispozici u portu. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.