Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Zdarec, dnes sem si stáhl Mad Moxxi's Underdome Riot DLC a doufal sem, že mě to pro moji postavu 50 lvl uvolní max lvl 70. Ale když sem udělal pár questůve hře, tak mě nepřibyla ani 1 exp :(

No a zajímaloby mě jaktože teda se na mě při online hře připojují hráči s levelem 70.

musíš si udelat novu postavu inak to nejde ...

• 1 month later...
Odesláno
pockej...to mi chces rict ze musim celou hru projet znovu, abych mohl mit level 70? co je tohle za bullshit?!!! to se mi teda zas az tak nechce

Level myslím na 70 zvede až to poslední DLC The secret weapons on General Knox nebo tak nějak se ten dlc jmenuje ...jine bohužel ne ... tzy dva zvišují pouze trofeje / aichventy na 1250 mam takovej dojem :)

Odesláno
Lidi máte tady někdo platinu z Borderlands? Nebo teda aspoň tuto trofej:

And They'll Tell Two Friends

Hraj kooperační hru se zaměstnancem studia Gearbox nebo někým kdo ten achievement již má

Docela by jste mi tím pomohli,měla by to být teda otázka minutky, předem dík

zajdi tady http://www.ps3trophies.org/forum/borderlands/ a navstiv boostovaci topic urcite se s nekym domluvis

Odesláno
Lidi máte tady někdo platinu z Borderlands? Nebo teda aspoň tuto trofej:

And They'll Tell Two Friends

Hraj kooperační hru se zaměstnancem studia Gearbox nebo někým kdo ten achievement již má

Docela by jste mi tím pomohli,měla by to být teda otázka minutky, předem dík

Tuto trofej mám, pokud chceš, tak si mě přidej a pomůžu ti jí získat, můj nick je Jonny-1619

• 10 months later...
  • 1 month later...
  • 8 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu