kvazzzi Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 čus mám problém s touhle hrou demo armu 2 rozjedu na vysoké detajly v poho bez sekání ale když sem si stáhl z netu plnou armu2 tak se mi seká i na malé detajly? bude to tím že nemám origo ? přemýšlím o tom že si ji koupím . Dík za rady . :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Přeinstaluj DirectX. S hrou je DirectX , který s tím pojede jak má. Restartuj po instalaci Hry a DirectX. Měly by to bít 10 DirectX. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 DX 10 mam nainstalovaníý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 co máš za HW pro hig detaily hra vyžaduje alespon 4jadrovej procesor... tahle hra je krutě nenažraná ani já sem to pořádně nerozjel na herním notebooku od MSI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 hraju ji na normal. ne na high , ale rikam demo rozjedu v pohode ale plna hra se mi seka , mam 2 jadro intel, 4gb ramek , grafika gt 220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lantos Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Mám stejnou sestavu, jen mam 8800gts a i na normal s mi to seka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 me to na normal jede v pohode , tak vi nekdo jestli je to tim ze nemam origo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 co na to říct : stahni si nové drivery pro grafiku , poslední update DX knihovny ,defregmentuj disk , popřípadě testuj rozlišení s detaily nic jiného stím dělat nejde ... popřípadě updatuj hru na poslední patch který by měl opravovat chyby ve hře a umírnovat HW nároky ....jestli to udělali stejně jako u A1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 no vsecky drivery mam nove mam totiz novy notebook , aji sem to kontroloval , bude to tim asi ze nemam origo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 na gt 220 to nedas ani za hovno na high aby arma 2 bezela dobrre chce to gts250 a dobry core 2 duo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 no vsecky drivery mam nove mam totiz novy notebook , aji sem to kontroloval , bude to tim asi ze nemam origo :) Tak zkus stáhnout jinej crack ne , nevidím důvod proč by to měla dělat stažená verze ... je fakt že na PC již hraju minimalně a nezabívam se tím tak nevím jaké jsou nové tipy ochran... Tak kup origo uvidíš sám jestli ti pojede nebo ne ... je to tvoje volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Jasně.. ovladače grafických karet.To snad ti určitě pomůže! Ovladače grafických karet. Jestli máš XP tak zkus 190.38 Forceware zde: http://console-forum.net/showthread.php?t=77575 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Mě se to taky sekalo hned na začátku jak obraz přejíždí přes tu letadlovou loď. Tak jsem nainstaloval nové ovladače Nvidia a DirectX a potom ,už to fungovalo tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 si RETARD? rikam ze ovladace mam nejnovejsi :roll: a problem je vyresen tim ze sem si stahl patch 1.02 a to zmirnuje nejake naroky nebo co takze to ted bezi v poho:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 Co si blbeček? Nejsi "retard",tak náhodou ty? Kdyby si měl všech pět pohromadě tak si to zjistíš sám! O notebooku si nic na začátku nepsal! Kdyby ,ano tak sem nic ani nepíšu! Se zeptej rodičů co oni nato? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvazzzi Odesláno Leden 10, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2010 JA urcite ne mozna ty jo , psal sem ze mam nejnovejsi ovladace :roll: , a ty si napsal ze si je mam stahnout omg . ta tvoje demence no radsi se stebou nebudu hadat ..... LOCK:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.