Slleeper Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj! Shánim program pro komunikaci přes IRC.. Pokud je nějaký jiný, než mIRC. Neumí to třeba Miranda či qip? A prosím, ať je free.. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oZZe Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Opera má v sobě IRC klienta....miranda myslim taky (nvm určitě), qip myslim že ne (možná infinum verze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Do mirandy jde dát IRC já ho tam třeba používam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Do mirandy jde dát IRC já ho tam třeba používam :) ok.. a jak ho tam vložím? To je při instalaci a nebo nějakej doplňěk? Prostě můžu si tam to IRC vložit, i když už ji mám nainstalovanou? A používam ji jen jako ICQ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Protokol IRC by tam měl bejt standartně, ale možná ho musíš zaškrtnout v nastavení a potom si normálně vytvoříš account IRC je to stejný jako když si přidáváš do mirandy icq, jabber a další protokoly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.