danield2 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 mam psp 2003 fw 5.03 gen-C (ChickHen) a kdys hraju gta liberty city stories tak se to jakože docela dost seka jenom kdys chodim po meste a otočim se nebo kdys jedu autam atd. nevite co z tim ?? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hooligan Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Skus az budes normalne v menu PSP tak zmen rychlost CPU Clock(hned prvni radek)na 333/... nevim kolik:Dproste aby to prvni bylo 333 a uz to neres a dej exit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rocko Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Nebo to prej bejvá Fake kartou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 prave ze to mam na 333 :-( kartu mam magic sony 4Gb magic gate mark 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poolik Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 hele tenhle problém jsem mel taky ae u vice city a kopnul jsem tam spátky gen B a v poho este jedna rada jestli máš starší hry a nenačte ti je gen C tak ram dej B nebo A ja si nechal všechny geny v pspčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 a na becku jdou vsechny hry i nove ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Poolik Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 jenom na C jsou nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 vím, čím to je mě se to taky sekalo, stačí když si změníš z cso na iso soubor tady máš konvertor na z cso na iso:http://www.psp-hacks.com/file/900 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 co tam mam dat ?? uncompres cso to iso ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 co tam mam dat ?? uncompres cso to iso ?? to ti neřeknu ja jsem s tím neděla takže zkus to a nebo není tam na té stránce návod? Pak dej vědět jestli se ti to pořád seká. co tam mam dat ?? uncompres cso to iso ?? dej convert cso-iso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Ještě můžeš zkusit CSONDAX - převést na ISO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 danield2 Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 us to funguje diky sem to jenom preved sem ti poslal thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 us to funguje diky sem to jenom preved sem ti poslal thx tak to jsem rád:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
danield2
mam psp 2003 fw 5.03 gen-C (ChickHen) a kdys hraju gta liberty city stories tak se to jakože docela dost seka jenom kdys chodim po meste a otočim se nebo kdys jedu autam atd. nevite co z tim ?? :-(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts