Tankis Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 AHoj, koupil jsme si hru invizimals i s kamerkou a mám CF 5.03 A hra po mě vyžaduje update na 6.00 a tím zřejmě ztratím i možnost ISO her, že? TAk vás prosím o radu co mám dělat abyhc si ji zahral a měl možnost stále iso her. Děkuji, kdo mi pomuze tak mu klaidně dám kredity i thx. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PAtricz.eQ Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Ahoj, no, to ti přeinstaluje fw a ISO hry ti nepojedou, máš pravdu, proč jsis kupoval UMD?? Si tu hru stáhni.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 No jde o to že i u toho byla kamerka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tvity Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 No tak kamerku používej a UMD třeba prodej ne..a hru si stáhni a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 nj ale já jsme materialista mám rád origošky :) Ale nemám an ně vždy si koupím jednu za čas a chtěl jsme kombo origa a piratsví a na PSP to teda nejde jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tankis
AHoj, koupil jsme si hru invizimals i s kamerkou a mám CF 5.03
A hra po mě vyžaduje update na 6.00 a tím zřejmě ztratím i možnost ISO her, že?
TAk vás prosím o radu co mám dělat abyhc si ji zahral a měl možnost stále iso her. Děkuji, kdo mi pomuze tak mu klaidně dám kredity i thx.
Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.