sensei Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Zdarec, mám trochu blbou otázku :lol:, je možné, aby se klasická baterka poj**ala neustálým převáděním do servisního módu (Pandory)??? Dík za odpovědi
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Proč by to dělala ? xD Od toho tu máme program, kterej vše zařídí, tohle je blbost ..
0 G3n3s!s Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Samozřejmě pokud děláš HW úpravu tak je to možné ... jinak ne
0 sensei Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Jasný, ale přece jen, jestli to má vliv na životnost nebo cokoliv jiného baterky... Když ji už tak po 50té převádíš na pandoru a zase zpět. EDIT: Myslím samozřejmě SW. Dcv8
0 G3n3s!s Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 HW samozřejmě jak to pájíš odpájíš a pořád dokola tak jo ... ale softwarově to nemá ...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2010 Moderators Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Ne, kdyby něco takového se s baterkou stalo, tak se o tom ví ;) a mimochodem DCV je na nahrávání souborů na kartu, ne o pandoře - pro tu je program od Hellcatu
0 sensei Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 Jojo myslím Hellcat na fóru je balíček DCv8 ve kterém je už vše nachystáno včetně Time Machine, tak abysme si všichni rozuměli ;) Jinak dík za odpovědi, já jsem si to myslel, ale tak člověk nikdy neví...
Otázka
sensei
Zdarec,
mám trochu blbou otázku :lol:, je možné, aby se klasická baterka poj**ala neustálým převáděním do servisního módu (Pandory)???
Dík za odpovědi
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts