sensei Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Zdarec, mám trochu blbou otázku :lol:, je možné, aby se klasická baterka poj**ala neustálým převáděním do servisního módu (Pandory)??? Dík za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Proč by to dělala ? xD Od toho tu máme program, kterej vše zařídí, tohle je blbost .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Samozřejmě pokud děláš HW úpravu tak je to možné ... jinak ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Jasný, ale přece jen, jestli to má vliv na životnost nebo cokoliv jiného baterky... Když ji už tak po 50té převádíš na pandoru a zase zpět. EDIT: Myslím samozřejmě SW. Dcv8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 HW samozřejmě jak to pájíš odpájíš a pořád dokola tak jo ... ale softwarově to nemá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Leden 8, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Ne, kdyby něco takového se s baterkou stalo, tak se o tom ví ;) a mimochodem DCV je na nahrávání souborů na kartu, ne o pandoře - pro tu je program od Hellcatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sensei Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Jojo myslím Hellcat na fóru je balíček DCv8 ve kterém je už vše nachystáno včetně Time Machine, tak abysme si všichni rozuměli ;) Jinak dík za odpovědi, já jsem si to myslel, ale tak člověk nikdy neví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sensei
Zdarec,
mám trochu blbou otázku :lol:, je možné, aby se klasická baterka poj**ala neustálým převáděním do servisního módu (Pandory)???
Dík za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts