hilf Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 no proste a jednoduse mi jel na vsech predchozich CFW a ted kdyz ho zapnu tak se ukaze akorat cerna obrazovka. mozna je to tim ze je patchnuty ale to asi tezko ostatni jedou. prosim poradte jak to rozjedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 prave ze je to tim patchem... kdyby to nebylo patchnute tak ti to pojede. bylo to hlasene ze patchnute hry s tim maji problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cwikla Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Mne to tiež robilo,prehodil som v recovery UMD Mode z NP9660 na M33 a už to išlo,tak skús... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hilf Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 jezis ja zapomel ze sem hral gta a mel sem sony driver misto m33 . dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hilf
no proste a jednoduse mi jel na vsech predchozich CFW a ted kdyz ho zapnu tak se ukaze akorat cerna obrazovka. mozna je to tim ze je patchnuty ale to asi tezko ostatni jedou. prosim poradte jak to rozjedu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.