hilf Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 no proste a jednoduse mi jel na vsech predchozich CFW a ted kdyz ho zapnu tak se ukaze akorat cerna obrazovka. mozna je to tim ze je patchnuty ale to asi tezko ostatni jedou. prosim poradte jak to rozjedu Citovat
0 ice22222 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 8, 2010 prave ze je to tim patchem... kdyby to nebylo patchnute tak ti to pojede. bylo to hlasene ze patchnute hry s tim maji problem Citovat
0 Cwikla Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 Mne to tiež robilo,prehodil som v recovery UMD Mode z NP9660 na M33 a už to išlo,tak skús... Citovat
0 hilf Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2010 jezis ja zapomel ze sem hral gta a mel sem sony driver misto m33 . dik Citovat
Otázka
hilf
no proste a jednoduse mi jel na vsech predchozich CFW a ted kdyz ho zapnu tak se ukaze akorat cerna obrazovka. mozna je to tim ze je patchnuty ale to asi tezko ostatni jedou. prosim poradte jak to rozjedu
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.