czn Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 potřebuju udělat restore když na to kliknu v itunes začne se stahovat nakej software s updatema má asi 300mb když se stáhne začne se extraktovat doběhne extraktace a hodí mi to error 3001 vůbec nevim co s tim dělat prosím help Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doug Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Neklikáš na update? Jinak pokud by ti to porad blblo tak si zkus stáhnout firmware třeba odsud : http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ , a pak na ten restore klikni s držením levyho shiftu , vyber ten firmware co jsi stahl, a on by se ti na něj měl restornout. Kdyby něco tak piš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czn Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Neklikáš na update?Jinak pokud by ti to porad blblo tak si zkus stáhnout firmware třeba odsud : http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ , a pak na ten restore klikni s držením levyho shiftu , vyber ten firmware co jsi stahl, a on by se ti na něj měl restornout. Kdyby něco tak piš. no právě z toho webu stahuju firmware ale mám pomalej net tak to stahuje dvě hodiny pak to zkusim jo hele a nevíš náhodou co by se stalo kdybych do toho nahrál firmware pro 2 generaci ? protože tyhle 8gb jsou skoro stejný ne že bych potom mohl udělat plnej jailbreak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doug Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Mmm,nad tim se nepremejšlel. Ale spíš by se ti tam nenainstaloval, a iTunes by ti hodil chybu. A ty nevíš jakou máš G? Tak pokud je ipod hranatej tak je to 1g, a rozdil mezi 2g a 3g zjistis v nastaveni - info. (Tedka nevim jestli sou i nejaky fyzicky rozdily,tak se podivej.btw to bys mel vedet:) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czn Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Mmm,nad tim se nepremejšlel. Ale spíš by se ti tam nenainstaloval, a iTunes by ti hodil chybu.A ty nevíš jakou máš G? Tak pokud je ipod hranatej tak je to 1g, a rozdil mezi 2g a 3g zjistis v nastaveni - info. (Tedka nevim jestli sou i nejaky fyzicky rozdily,tak se podivej.btw to bys mel vedet:) ) vim jakou mám generaci třetí jenže u 8gb verze jsou obě generaci skoro identický ( třetí generace má hlasové ovládání a je rychlejší jenže jenom verze 32gb a 64gb) tak mě zajímalo jestli by tam šel firmware pro 2g jestli s tim má někdo zukušenosti.. ..jo hele jsem stáhnul ten firmware z toho webu uložilo se mi to jako winRAR ZIP archive a itunes mi to nepřečte na tom webu je napsaný že mám přepsat na *ipsw j jsem asi uplnej tetřev ale já myslel že to jenom přejmenuju =připojim koncovku .ipsw jenže když to udělám a pak to zkusim najit v itunes tak to tam furt nemám nevíš kde dělám chybu ? ? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doug Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 To nevím,tedka sem se díval a všechny mě to nabídlo stáhnout v .ipsw. Tak to zkus přejmenovat, kdoví. Tak když víš že máš 3g tak proč přemejšlíš nad stažením pro 2g? O_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czn Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 jsem myslel jestli by to třeba nemělo vliv na to aby šel udělat JB full a ne jenom tethered. jo a jakej používáš internetovej prohlížeč já mám ie tak jestli to na to nemá třeba vliv protože mi to nějak nejde i když to přejmenuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doug Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 To by na to nemělo mít vliv, ale mám Operu. Nevím,tak to stáhní odjinud, na rapidshare to je stokrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czn Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 no tak jsem to stahnul znova a povedlo se mi to dát do itunes jenže pořád mi to hází ten posranej error 3001 už fakt nevim twe co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Je to nějaká chyba v iTunes, máš XP co? Sežeň někoho, kdo má Visty/Seven/MAC a udělej to na jeho PC, tam tahle chyba nevyběhne ;) Ještě jsem nenarazil na nikoho, kdo to vyřešil jinak, než že to udělal na novějším OS ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czn Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 aha no dobře vyzkoušim až někoho seženu díkes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.