Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Neklikáš na update?

Jinak pokud by ti to porad blblo tak si zkus stáhnout firmware třeba odsud : http://www.felixbruns.de/iPod/firmware/ , a pak na ten restore klikni s držením levyho shiftu , vyber ten firmware co jsi stahl, a on by se ti na něj měl restornout.

Kdyby něco tak piš.

no právě z toho webu stahuju firmware ale mám pomalej net tak to stahuje dvě hodiny pak to zkusim jo hele a nevíš náhodou co by se stalo kdybych do toho nahrál firmware pro 2 generaci ? protože tyhle 8gb jsou skoro stejný ne že bych potom mohl udělat plnej jailbreak

Odesláno
Mmm,nad tim se nepremejšlel. Ale spíš by se ti tam nenainstaloval, a iTunes by ti hodil chybu.

A ty nevíš jakou máš G? Tak pokud je ipod hranatej tak je to 1g, a rozdil mezi 2g a 3g zjistis v nastaveni - info. (Tedka nevim jestli sou i nejaky fyzicky rozdily,tak se podivej.btw to bys mel vedet:) )

vim jakou mám generaci třetí jenže u 8gb verze jsou obě generaci skoro identický ( třetí generace má hlasové ovládání a je rychlejší jenže jenom verze 32gb a 64gb) tak mě zajímalo jestli by tam šel firmware pro 2g jestli s tim má někdo zukušenosti..

..jo hele jsem stáhnul ten firmware z toho webu uložilo se mi to jako winRAR ZIP archive a itunes mi to nepřečte na tom webu je napsaný že mám přepsat na *ipsw j jsem asi uplnej tetřev ale já myslel že to jenom přejmenuju =připojim koncovku .ipsw jenže když to udělám a pak to zkusim najit v itunes tak to tam furt nemám nevíš kde dělám chybu ? ? díky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu