Pete1790 Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Čau, dnes se mi podařilo připojit konzoli k netu, ale už dříve jsem se zaregistroval na stránkách xbox.com a teď bych se k tomu účtu chtěl připojit jde to nebo musím udělat novou registraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 myslim ze by to jit mnelo proc to proboha nevyzkousis ? snad nejprve vyzkouším a pak se ptám ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pete1790 Odesláno Leden 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Právě, že jsem to zkoušel!!! :roll: Už je to v pohodě, prosím o LOCK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pete1790
Čau, dnes se mi podařilo připojit konzoli k netu, ale už dříve jsem se zaregistroval na stránkách xbox.com a teď bych se k tomu účtu chtěl připojit jde to nebo musím udělat novou registraci?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.